6 קינוחים שיקפיצו כל וטרינה
37 שיעורים
עם מגוון מתכונים וטכניקות חדשות שיהפכו אותך לקונדיטורית עלית
6.5+ שעות לימוד
הקורס זמין לצפייה מכל מקום 24/7 ללא הגבלת זמן
קבוצת תלמידים סגורה למענה על שאלות
במהלך הקורס נלמד:
- להכין קינוחים טעימים בטירוף עם נראות של מיליון דולר
- איך לקשט ולעשות פינישים וגימורים מקצועיים
- טכניקות הכנה לקינוחים מורכבים
- איך לעשות ריסוס קטיפה וציפוי גלאסז' מבריק שישדרגו כל קינוח מוס
- איך לעשות קישוטי שוקולד מרהיבים
- עבודה בנושאים מתקדמים של מוסים על בסיסים שונים, תכנון קינוח עם מספר שכבות פנים, בצק רבוך, פחזניות, בסיסים שוניםף, עבודה עם טארטים, וטעמים מיוחדים שתוכלו לקחת להמון קינוחים שונים.
- עבודה נכונה עם כלים מקצועיים וחומרי גלם שיפתחו לכם דלת למגוון עצום של אפשרויות
- עשרות שעות של שיעורים, מתכונים מדוייקים וקינוחים מטריפים
מה מחכה לך בפנים?
פררו רושר
- הכנת כדורי מיני פררו קרנצ' נוגט.
- מוס שוקולד מריר
- ציפוי רושר וקישוט מהודר
- זמן צפייה 35 דקות
פרח רימון
- ביסקוויט ג’קונד
- מרמלדת רימון
- מוס רובי רימון
- קישוט שוקולד אדום – טמפרור בשיטת הזרעה
- ריסוס קטיפה - איירברש קומפרסור
- הרכבה וקישוט
- זמן צפייה 64 דקות
RED LEMON (מתוך אליפות ישראל)
- קרם לימון ושוקולד לבן
- קומפוט פירות אדומים
- פיננסייר לימון ודובדבנים
- מוס שוקולד לבן וניל
- הרכבת העוגה ברינג
- הכנת גלאסז' אדום
- ציפוי העוגה בגלאסז'
- קישוטי שוקולד, חבק שוקולד וקישוט העוגה
- זמן צפייה 83 דקות
טארט שוקולד לוז
- בצק פריך שוקולד, קלתות הטארט והכנת אלמנט קישוט טבעת מבצק פריך
- מחית פרלינה לוז ביתית
- קרם פרלינה מוקצף
- גנאש שוקולד דבש
- אגוזי לוז מקורמלים סוכריות
- הרכבה וסיום פרנטציה
- זמן צפייה 56 דקות
סנט הונורה
- ציפוי שטרוייזל/ קרקלין לפחזניות
- הכנת בצק רבוך - כל הסודות לבצק המושלם
- זילוף בצק רבוך - בשיעור זה נלמד לזלף את הבצק הרבוך בצורה של: פחזניות + קרמבל, פרי ברסט ואקלרים. נלמד איך נכון לזלף, איך להחזיק את שקית הזילוף, באיזה צנטר להשתמש ואיך לאפות כל סוג מאפה.
- קרם דיפלומט וניל/לוז
- קרם מסקרפונה קרמל
- ציפוי פחזניות בקרמל
- מילוי בקרם מסקרפונה קרמל
- סנט הונורה - הרכבה
- זמן צפייה 93 דקות
גבינה פטל קרנצ' (אליפות ישראל)
- הכנת בצק פריך
- בסיס קרנצ' משוחזר
- קונפי פטל-תותים
- מוס גבינה והרכבה
- גלאסז' לבן
- ריסוס שוקולד - אפקט הקטיפה (ריסוס במרססת)
- ציפוי וקישוט הקינוח
- זמן צפייה 67 דקות
כמובן שנלווה אותך עד להצלחה!
ליווי בקבוצת פייסבוק סגורה לתלמידים בלבד
בה תוכלו לשאול שאלות, להתייעץ או סתם להשוויץ
חוברת מתכונים מעוצבת להדפסה
חוברת מתכונים מעוצבת עם כל המתכונים מסודרים ומוכנים להדפסה.
גישה 24/7 לכל החיים
הסדנאות נשארות פתוחות לך לצפייה מכל מקום, בכל זמן, ללא הגבלה! ככה שתוכלי תמיד לחזור ולתרגל שוב.
הצטרפו עכשיו במחיר השקה!
לחצו על הכפתור כדי לעבור לעמוד תשלום מאובטח.
מיד לאחר התשלום הקורס יהיה זמין לכם באזור האישי באתר ללא הגבלת זמן!
שווי חבילת הסדנאות הכוללת הוא 3300
יש בו טכניקות מתקדמות של מוסים, גלאסז’, בניית עוגות ראווה, ריסוס קטיפה, קלתות של טארטים, קרמל ועוד טכניקות מתקדמות שאני בטוחה שישדרגו את הקינוחיםש לך ויקחו אותך לרמה הבאה!
לכן החלטתי לתמחר את הקורס ב 750 שקלים בלבד
אבל היום במחיר השקה תוכלי ללמוד להכין קינוחי וטרינה מקצועיים מאלופת ישראל בקינוחים במחיר מצחיק של 750
297 שקלים בלבד!
**המבצע לזמן מוגבל או ל 50 הראשונים
מי אני ולמה ללמוד אצלי?
נעים מאוד, אני מיטל גרוס.
שף קונדיטורית ומנטורית עסקית,
הבעלים והמייסדת של גט קייק – פלטפורמת הקונדיטוריה הגדולה בישראל
וגט קייק סקול -בית הספר המקצועי המוביל ללימודי קונדיטוריה.
וגם אלופת ישראל בקינוחים לשנת 2021.
(גם גברים מוזמנים!)
שגילו את האפייה, ורוצות להתמקצע, ליצור גימורים יפיפיים ולשלוט בכל סודות המקצוע – לרמת קונדיטוריה מקצועית, וליווי והקמת עסק קונדיטוריה ביתי מצליח.
אולי שאלת את עצמך...
כמובן, הסדנאות זמינות לצפייה מיד לאחר הרכישה.
תקבלי מייל עם פרטי הכניסה לאתר ותוכלי לצפות בסדנאות בכל זמן דרך האזור האישי שלך.
ללא הגבלת זמן!
ברוכים הבאים לגט קייק סקול – ברגע שהשלמתם את ההזמנה, הצטרפת לבית ולקהילה.
יש לנו קבוצת פייסבוק סגורה לתלמידים בה אפשר להתייעץ, לשאול שאלות, להשוויץ בתוצרים, לעשות שיתופי פעולה וכמובן גם לקבל סיוע מקצועי.
בקורס יש הסבר על הציוד בקונדיטוריה, כמובן שלא צריך לרוץ לקנות הכל מהתחלה, אלה להתחיל לרכוש לפני הצורך.
הציוד הבסיסי ביותר הוא מיקסר ומשקל מטבח.
רשימת חומרי הגלם כתובה במתכונים 🙂
בניתי את הקורס כך שההסבר והצילום כל כך ברורים ומקיפים – כך שהידע שתקבלו אפילו גדול יותר מסדנה פרונטלית.
בצורה כזו ניתן לחזור לחומר כמה פעמים שרוצים, לא שוכחים כלום וכמובן שאתם בושרה הראשונה ואף אחד לא מסתיר לכם 🙂
צירפתי לכם גם בעמוד תוצאות של תלמידים שלמדנו אצלי בדיוק באופן האופן, והצליחו בגדול.
מה מספרות הבוגרות שלנו?
הצטרפו עכשיו במחיר השקה!
לחצו על הכפתור כדי לעבור לעמוד תשלום מאובטח.
מיד לאחר התשלום הקורס יהיה זמין לכם באזור האישי באתר ללא הגבלת זמן!
שווי חבילת הסדנאות הכוללת הוא 3300
יש בו טכניקות מתקדמות של מוסים, גלאסז’, בניית עוגות ראווה, ריסוס קטיפה, קלתות של טארטים, קרמל ועוד טכניקות מתקדמות שאני בטוחה שישדרגו את הקינוחיםש לך ויקחו אותך לרמה הבאה!
לכן החלטתי לתמחר את הקורס ב 750 שקלים בלבד
אבל היום במחיר השקה תוכלי ללמוד להכין קינוחי וטרינה מקצועיים מאלופת ישראל בקינוחים במחיר מצחיק של 750
297 שקלים בלבד!
**המבצע לזמן מוגבל או ל 50 הראשונים