את עומדת במטבח, מוקפת בריח המתוק של עוגה שיצאה מהתנור, וחיוך קטן עולה על פנייך. זה המקום שבו את מרגישה הכי בבית, הכי את.
כל פעם שאת מכינה עוגה למשפחה או מאפה לחברים, הלב שלך מתרחב כשאת רואה את ההתרגשות בעיניהם.
אבל לאחרונה, משהו השתנה. את מסתכלת על הקינוחים שלך ומרגישה שהם לא מספיק טובים, לא מספיק יפים. את גולשת באינסטגרם ורואה יצירות מופת של קונדיטוריה, ופתאום הקינוחים שלך נראים… פשוטים מדי. את מבינה שאת צריכה יותר מזה, את רוצה יותר מזה.
כולם סביבך אומרים שאת חייבת לעשות עם זה משהו. “יש לך כישרון אמיתי,” הם אומרים, ואת יודעת שהם צודקים. אבל איך? מאיפה מתחילים? ומה אם זה לא יצליח?
את רוצה להרגיש בטוחה שאת יכולה ליצור כל קינוח שתדמייני, ואולי, להפוך את החלום הזה לקריירה אמיתית.
כי בסופו של דבר, זה לא רק על העוגות, נכון? זה על הרגע הקסום הזה כשמישהו טועם משהו שהכנת ואת רואה את העיניים שלו נדלקות.
“וואו”.
וזה? זה שווה הכל.
אני הולכת להראות לך איך גם את יכולה להפוך את התחביב למקצוע, בלי סיכונים מיותרים, תוך מספר חודשים, ולהיות המאסטרית של החיים שלך.
קוראים לי מיטל גרונדמן גרוס, שף קונדיטורית ואלופת ישראל בקינוחים, מייסדת והבעלים של פלטפורמת הקונדיטוריה GETCAKE, ובית הספר ללימוד קונדיטוריה מתחביב למקצוע גט קייק סקול.
ב-8 שנים האחרונות אחרי שלמדתי בבתי הספר הטובים בעולם והכשרתי מעל 5,000 תלמידים בתחום הקונדיטוריה,
אני כאן כדי לחלוק את כל הידע הזה איתך,
כדי לעזור לך להפוך לקונדיטורית שתמיד חלמת,
וגם אם תרצי, להקים עסק אפייה מהבית!
רוב האנשים יצליחו להכין קינוחים פשוטים מהמידע ברשת,
אבל מה קורה כשרוצים יותר?
הקונדיטוריה התפתחה מאוד בשנים האחרונות, הרמה עלתה, וקינוחים ברמה חובבנית כבר לא מספיקים.
כל מי שמנסה ללמוד לבד ובחינם,
בסופו של דבר ישלם יותר ביוקר על:
❌ניסיונות שלא צלחו.
❌חומרי גלם שהלכו לפח.
❌מלא תבניות וציוד אפייה שלא באמת גרמו לקינוחים להשתפר.
❌והכי גרוע – חוסר ביטחון על כל כישלון.
זאת לא אשמתך!
המידע ברשת הוא חלקי, לא תמיד מדויק, לעיתים עם חלקים חסרים ובעיקר בא להעביר חוויה.
הדבר הכי חשוב שכדאי להבין –
אף בית ספר לא יוכל ללמד אותך להכין את כל הקינוחים בעולם!
אז איך בכל זאת אפשר ללמוד להכין כל קינוח שרוצים בהצלחה?
הסוד הוא בטכניקה.
זה מאוד פשוט –
בכל נושא בקונדיטוריה יש סט של טכניקות שמאפשרות לך להבין את ה”למה” מאחורי הקינוח.
הבעיה של הרבה אנשים שהם עושים דברים בלי להבין אם זאת טכניקה,
ואז לא יודעים מה צריך לעשות כשרוצים לשנות משהו, או מה ההבדל בין מתכון למתכון
במהלך התוכנית תקבלו משימות לביצוע, בסיום התוכנית יהיה מבחן אמריקאי ותקבלו תעודה מוכרת
אחד הדברים הכי משמעותיים הוא הליווי והתמיכה.
לכן יצרתי עבורכן מספר מרחבים בהם ניתן לקבל מענה לכל שאלה
ומעבר לזה – קבוצה מדהימה של בנות שעוברות בדיוק את אותו התהליך שלכן
קבוצת פייסבוק לכל התלמידים של גט קייק ניתן לשאול ולהתייעץ לגבי כל נושא 🙂
בתוכנית מספר קבוצות לליווי שוטף, מענה לשאלות, שיתופי פעולה, וגם סתם להשוויץ בקינוחים המהממים שלכם!
מפגשי זום לתלמידות מטרפת הזהב, שאלות ותשובות, התייעצויות ותכני העשרה מעניינים
***ההטבה לזמן מוגבל***
קורס מקיף שמיועד למי שרוצה ללמוד איך להרוויח כסף בתור קונדיטוריתית ביתית.
בקורס תגלו את עולם השיווק והמכירות, תבינו למה פוסטים בפייסבוק לא עבדו לכם עד עכשיו
ותכירו את מהלכי השיווק שיכניסו לכם ים של כסף ולקוחות
הקורס כוללל את הנושאים הבאים:
רוצה שנחזור אליך?
מלאו את הפרטים וקבלו:
שיחת ייעוץ
סילבוס מלא
ושיעור אפייה לדוגמא
רוצים לראות איך הקורס נראה מבפנים?
צפו בסרטון ובסופו – הפתעה!