ההטבות שלך:

1 - רוצה להצטרף למטרפת הזהב במחיר המיוחד? מלאי פרטים ונחזור אליך.

2 - מחפשת ללמוד משהו נקודתי? תהני מקופון הנחה ייחודי לקורסים שלנו

אני מזמינה אותך לבחור מתוך מגוון הקורסים שלנו: עיצוב עוגות, מארזי קינוחים, מוסים, עוגות ראווה, שמרים, סודות האפייה ועוד
והכל ב 30 הנחה עם קוד קופון webinar –  יש להזין את הקוד בעמוד ההזמנה.

3 - המתכון לעוגת גזר מההקלטה

מתכון עוגת גזר:
רכיבים:
200 גרם ביצים
300 גרם סוכר
230 גרם שמן קנולה
200 גרם קמח
7 גרם א. אפייה
8 גרם קינמון
קורט אגוז מוסקט
250 גרם גזר מגורר
50 גרם אגוזי מלך גרוסים

אופן הכנה:
מחממים תנור ל 170 מעלות.
מכינים את תבנית האפייה.
מקציפים ביצים וסוכר לקצף תפוח.
מוסיפים בהדרגה את השמן עד הטמעה.
מערבבים את האבקות ביחד – ומוסיפים לתערובת.
מערבבים עד שהתערובת כמעט הומוגנית לגמרי.
מוסיפים את הגזר המגורר ואת האגוזים
מסיימים את ההכנה בקיפול המוצקים ידנית למסה.
מעבירים לתבנית ואופים 35 דקות 
עד שהעוגה מרגישה ספוגית וקפיצית למגע.

לאחר שהעוגה הצטננה
מחלצים מהתבנית ומעבירים לצלחת הגשה.

קרם שמנת:
150 גרם שמנת חמוצה
200 גרם שמנת מתוקה
110 גרם אבקת סוכר
30 גרם אינסטנט פודינג וניל

הכנה:
מקציפים את שתי השמנות עד שהתערובת מעט יותר תפוחה וסמיכה
מוסיפים את אבקת הסוכר והאינסטנט פודינג,
מקציפים עד שהתערובת יציבה מספיק כדי להיתפס על המקציף.
מעבירים לשקית זילוף עם צנטר דשא,
מזלפים פסים לאורך העוגה.

  • ניתן לאפות את העוגה בתבניות אישיות ולקשט מעט בקצפת בזילוף זיגזיג.
נוצר באמצעות מערכת הקורסים של
 
סקולילנד

ברוכים הבאים

התחברות לאתר

התחברות מהירה
באמצעות לינק חד פעמי

שלחו לי לאימייל

שלחו לי לטלפון