תמונה של מיטל גרוס

מיטל גרוס

מגנום מוס תותים בציפוי שוקולד רובי

המתכון הבא הוא מתכון למגנום בטעם תות ושוקולד לבן,
אבל הוא ישמש אתכם כמתכון למוס לכל דבר – 
שתוכלו לשלב בקינוחים אישיים ובעוגות.

את המגנום ציפיתי בשוקולד רובי – שוקולד שפולי ההקאו שלו נקלו ככה שהצבע שלהם הוא ורוד טבעי
ולכן לא היה צורך בהוספת צבע מאכל!

הטעם של שוקולד הרובי הוא פירותי ומאוד מתאים בשילוב עם המוס תות.

מה צריך?

רכיבים:

למוס תות:

לציפוי:

ציוד:

איך מכינים?

1. מערבבים בכלי קטן את הג’לטין עם המים ומניחים בצד ל 10 דקות.
2.בינתיים, מחממים את מחית התות לרתיחה קלה, ולאחר מכן מוזגים מעל כלי ובו השוקולד הלבן.
מחכים 2-3 דקות ומערבבים את השוקולד ומחית התות עד לאיחוד.
3.אחרי שהג’לטין התייצב, מכינים אותו למיקרו ל -10-20 שניות עד שהוא צלול ושקוף
ומוסיפים למחית התות עם השוקולד. מערבבים עד לאיחוד.

לאחר שהתערובת מתקררת מעט
4. מקציפים שמנת מתוקה למרקם יוגורט, ומקפלים את הגנאש ביחד עם השמנת.
5.מוזגים לתבנית המגנום ומעבירים למקפיא עד שהמגנום קפוא לחלוטין וקשה.

ממיסים במיקרו את השוקולד ומעבירים לכלי גבוהה – למשל כוס 
חשוב שהכוס תהיה יותר גבוהה מהמגנום ויותר רחבה ממנו
כדי שנוכל לטבול את המגנום בשוקולד.

מכינים נייר אפיה
מחלצים את המגנום מהתבנית
וטובלים בשוקולד
ולאחר מכן מניחים עד נייר האפייה
לאחר שסיימנו לטבול את כל המגנומים נעביר שוב למקפיא להתייצבות.

ניתן להוסיף קישוט באמצעות שוקולד מומס/צימקאו שהכנסנו לשקית זילוף,
ולזלף פסים קטנים באלכסון.

תהנו!

רוצים ללמוד לאפות כמו המקצוענים?

רכשו ידע בקונדיטוריה ולמדו להכין קינוחים מדהימים  – לגמרי מהבית שלכם!
בואו להכיר את סדנאות האפייה הדיגיטליות שלנו:

כתיבת תגובה

נוצר באמצעות מערכת הקורסים של
 
סקולילנד

ברוכים הבאים

התחברות לאתר

התחברות מהירה
באמצעות לינק חד פעמי

שלחו לי לאימייל

שלחו לי לטלפון