המצב הנוכחי

לא רשום

מחיר

‏129.00 ‏₪

התחל

סדנת מוסים dripcake

עם הקונדיטורית מיטל גרוס

מנויים רשומים - לצפייה בסדנה יש ללחוץ על השיעורים תחת "תוכן הקורס" בהמשך העמוד.

מה בסדנה?

סדנת עוגות מוס דריפ קייק

ללמוד להכין מוסים מהתחלה, שלב אחרי שלב, שתי עוגות דריפ קייק מדהימות!
מה נכין?
עוגת מוס שוקולד לבן וניל, על תחתית קרנצ' וטיפטופים ורודים
עוגת מוס דו-קולד: מוס שוקולד בוואריה, מוס קינדר עם פררו בדפנות, מגנומים, דריפ בעיצוב חופשי

3 סוגי מוס

נלמד להכין מוס על בסיס גנאש מוס על בסיס אנגלז ומוס על בסיס מחית טעם - לדוגמא קינדר

טיפים לעבודה נכונה

איזה הכנות צריך לעשות לפני שניגשים לעבודה? איך עובדים על משקל? מה זה שקילה חכמה? ועוד המון טיפים חשובים באפייה

דריפ קייק

נלמד להכין גנאש טיפטופים קלאסי, וגם צבעוני, ונעשה טיפטופים בעיצוב חופשי וטיפטופים מוקפדים.

ג'לטין

הסבר מפורט על עבודה עם ג'לטין

מוס חלק ומושלם

מה זה מרקם יוגורט? איך מקבלים מוס חלק וישר, בלי גושים, בטעם מושלם!

תחתית קרנצ' נוגט

בסיס העוגה הקלאסי שהוא חטיף ממכר בפני עצמו! איך מכינים את הבסיס המושלם.

מיטל גרוס - getCake

קונדיטורית & שוקולטיירית בוגרת אסטלה.
מייסדת ובעלים של האתר גט קייק & גט קייק סקול.

תוכן הקורס

מוסים – הקדמה + בסיס קרנצ’
מוסים – מוס שוקולד לבן וניל
מוסים – מוס שוקולד חלב על בסיס אנגלז
מוסים – מוס קינדר ומגנומים
עוגת מוס נוגט-קינדר ודריפ ורוד
מוסים מהתחלה – מתכונים
נוצר באמצעות מערכת הקורסים של
 
סקולילנד

ברוכים הבאים

התחברות לאתר

התחברות מהירה
באמצעות לינק חד פעמי

שלחו לי לאימייל

שלחו לי לטלפון