מיטל גרוס אלופת ישראל בקינוחים מציגה:
דיי נו, את הכנת??
הקינוחים הכי שווים ומיוחדים אצלך על השולחן
למדו להכין קינוחים משגעים ומגוון טכניקות אפייה ללא טיפת גלוטן, מהבית שלכם!
לא צריך להסתבך ולא צריך להתפשר
אפשר להכין קינוחים מרשימים גם ללא גלוטן כלל.
נלמד מה משמעות הגלוטן בקינוחים, ומה אפשר לעשות כדי להחליף אותו,
ובנוסף נלמד להכין מגוון קינוחים וטכניקות שונות,
כמו: מרנג, מוסים, עוגיות, עוגות ראווה, מקרונים ועוד!
את הקינוחים אפשר להכין בגרסת ללא גלוטן או להמיר לקמח רגיל לפי ההנחיות, כך שהקורס מתאים לכולם!
מה מחכה לך בפנים?
מדריך אפייה ללא גלוטן
מדריך תיאורטי ומקיף שיאפשר לכן להבין לאפות כמו אלופים
מקרונים
נלמד להכין את העוגייה המפורסמת והכי יפה בוטרינה, ובנוסף נכין גם עוגת מגה מקרון מרשימה
עוגת ראווה טרופיקנה
עוגה מרשימה עם שכבות פנים וציפוי גלאסז’ מבריק! בטעמים מנגו, אננס, קוקוס, שקדים
פס שוקולד-לוז
ביסקוויט קקאו, גנאש שוקולדי וקרם פרלינה מוצף בזילוף מודרני
פבלובה הפוכה
נלמד להכין מרנג שוויצרי מושלם להכנת נשיקות ופבלובה. נכין פבלובה במילוי קולי תות-פטל וקצפת מושלם!
טארט קרמבו לימון
פריך שקדים, קולי הדרים, קרם לימון ומרנג איטלקי. קינוח ממכר וטעים שלא יפסיקו לבקש שתכינו שוב ושוב
קונקורד משודרג
פרווה! מוס שוקולד עשיר, קרנצ’ שוקולד שקדים, מרנג קקאו, ציפוי של גלאסז’ קקאו מבריק, קינוח מרשים וטעים ברמות!
בונוסים מטריפים
שוקולד צ'יפס
קרם ברולה
בראוניז ללא גלוטן
פס פירות
גישה ללא הגבלת זמן 24/7 מהמחשב או הנייד
מתכונים מעוצבים להדפסה
תמיכה בקבוצת פייסבוק סגורה
מה ההשקעה שלך?
המחיר שלך רק:
אתם חייבים את זה לעצמכם 🙂
מי אני ולמה ללמוד אצלי?
נעים מאוד, אני מיטל גרוס.
שף קונדיטורית ומנטורית עסקית,
הבעלים והמייסדת של גט קייק – פלטפורמת הקונדיטוריה הגדולה בישראל
וגט קייק סקול -בית הספר המקצועי המוביל ללימודי קונדיטוריה.
וגם אלופת ישראל בקינוחים לשנת 2021.
(גם גברים מוזמנים!)
שגילו את האפייה, ורוצות להתמקצע, ליצור גימורים יפיפיים ולשלוט בכל סודות המקצוע – לרמת קונדיטוריה מקצועית, וליווי והקמת עסק קונדיטוריה ביתי מצליח.
ולראות אתכם מתאהבים כמוני – פורצים את גבולות היכולת שלכם –
מקבלים אומץ
והופכים להיות קונדיטורים מצליחים!
מה ההשקעה שלך?
המחיר שלך רק:
אתם חייבים את זה לעצמכם 🙂