מיטל גרוס
צ'ורוס לבבות
אם בא לך להפתיע בקינוח קליל ומושחת, עם טאץ רומנטי – זה בדיוק מה שחיפשת ליום האהבה!
הטריק כאן הוא בעיקר בצורה,
צ’ורוס מכינים מבצק רבוך, אותו הבצק שממנו מכינים פחנזיות.
יש לו מרקם משחתי-נוזלי ולרוב מטגנים אותו ישירות לתוך השמן.
צ’ורוס מכינים מבצק רבוך, אותו הבצק שממנו מכינים פחנזיות.
יש לו מרקם משחתי-נוזלי ולרוב מטגנים אותו ישירות לתוך השמן.
כדי לקבל צורה של לב,
מזלפים את הצ’ורוס עם צנטר משונן סגור לא עבה מידי,
על משטח סיליקון או נייר אפייה,
בצורה של לב,
ולאחר מכן מקפיאים את הבצק וזורקים לשמן אחרי שכבר הצורה התייצבה
וכן, זה שומר על הצורה גם בטיגון 🙂
לסיום אפשר להוסיף קצת שוקולד מומס לטבול בו את הצ’ורוס
וזהו קיבלתם קינוח קלאס
עם קצת מאמץ
מה צריך?
רכיבים:
- 50 גרם חמאה/שמן
- 90 גרם חלב
- 90 גרם מים
- 40 גרם סוכר
- רבע כפית מלח
- 100 גרם קמח
- 2 ביצה L
- מעט חלב למקרה הצורך
- לציפוי - קערה עם סוכר/ סוכר+קינמון
איך מכינים?
- בקלחת מביאים לרתיחה מים, חלב, סוכר, חמאה, ומלח.
- מוסיפים את את כל הקמח ביחד, מערבבים עם כף עץ עד לקבלת בצק שנפרד מהדפנות.
- מקררים את הבצק עם מיקסר וו גיטרה.
שהבצק מתקרר מתחת ל 60 מעלות, מוסיפים את הביצים בהדרגה עד לקבלת תערובת אחידה.
במקרה הצורך אם הבצק קשה מידי להוסיף את החלב ולעבד עד תערובת אחידה. - מכניסים את הבצק לשקית זילוף עם צנטר כוכב סגור,
מזלפים על מגש אפייה עם סיליקון או נייר אפייה צורות של לב ושולחים להקפאה עד שהבצק קשה. - מטגנים בסיר עם שמן בטמפ’ 170 מעלות.
מטגנים 4 דקות, לאחר שהצ’רוס מזהיבים משני הצדדים, מעבירים לנייר סופג ומשם לקערה עם סוכר
עוד מתכונים
תפוח מסוכר
10/05/2024
אין תגובות
תפוח מסוכר הממתק הנוסטלגי של יום העצמאות! כל כך פשוט להכין תפוחים או פשוט סוכריות טעימות תוצרת בית. רוצים לקבל מתכונים וטיפים לפני כולם? בואו
טארט פלאן עם תותים וקצפת
10/03/2024
אין תגובות
טארט פלאן עם תותים וקצפת פלאן זה טארט במילי קרם פטיסייר שעובר אפייה עד שהקרום העליון שלו נשרף.אחרי התייצבות מדובר בביס קרמי וחלומי, ביחד עם
מגולגלות קינדר
03/12/2023
אין תגובות
מגולגלות קינדר באמת שלא הבנתי מה הסיפור עד שלא הכנתי וניסיתי בעצמי… הביס אומר הכלמושלםטעים בטירוףאי אפשר להסביר…פשוט רוצו להכין ועוד היום! מדובר כאן על