מיטל גרוס
עוגיות שוקולד פקאן מטריפות
עוגיות קלילות אבל סוכר ממכרות, כדאי להכין כמות כפולה כי זה יגמר תוך שניה!
נגן וידאו
מה צריך?
רכיבים:
לעוגייה
- 150 גרם חמאה רכה
- 120 גרם סוכר חום
- 90 גרם ביצים
- 200 גרם קמח
- 6 גרם אבקת אפייה
- 70 גרם מחית פרלינה פקאן
- קורט מלח
לפינוק
- 100 גרם פקאן קצוץ
- 100 גרם שוקולד חלב קצוץ
ציוד:
- מיקסר וו גיטרה
- תנור
- כף גלידה
- נייר אפייה
- קערה
איך מכינים?
מעבדים ביחד במיקסר וו גיטרה – חמאה רכה וסוכר חום – עד לקבלת תערובת קרמית ואחידה.
מוסיפים מחית פרלינה פקאן וממשיכים לעבד.
מוסיפים את הביצים וממשיכים לעבד עד איחוד.
מוסיפים את הקמח, המלח ואבקת האפייה ומעבדים על לקבלת בצק.
מוסיפים את הפינוקים ומעבדים קצר להטמעה.
מעבירים את הבצק לקירור לחצי שעה.
באמצעות כף גלידה קורצים כדורים בגודל כדור פינג פונג.
מכניסים לתנור שחומם מראש ל 170 מעלות ואופים 10 דקות.
*במקום מחית פרלינה פקאן אפשר לשים מחית שקדים/נוטלה או כל ממרח שומני אחר.