עוגיות שוקולד בראוניז לפסח

תמונה של מיטל גרוס

מיטל גרוס

עוגיות שוקולד פאדג' לפסח

מתכון קליל, מזכיר קצת בראוניז בכנה.
ותוך חצי שעה יש לכם עוגיות מרשימות וסופר טעימות שיצאו מהתנור!

מה צריך?

רכיבים:

ציוד:

איך מכינים?

ממיסים שוקולד מריר עם חמאה ושמן, לתערובת שוקולדית וחלקה.

מקציפים ביצים עם סוכר לבן וסוכר חום, עד לקבלת תערובת בהירה ותפוחה, ואז מוזגים את תערובת השוקולד למיקסר בהדרגה.

עוצרים את המיקסר ומנפים פנימה קמח, קקאו ומלח, מקפלים עד לקבלת תערובת אחידה

(אפשר את השלב הזה לעשות גם עם וו גיטרה).

מוסיפים את השוקולד צי’פס ומקפלים לפיזור אחיד בכל התערובת.

מעבירים את התערובת לקירור לחצי שעה.

בנתיים מחממים תנור ל 170 מעלות.

לאחר שהתערובת התקררה, מכינים מגש אפייה עם נייר אפייה,

ובאמצעות כף גלידה, יוצרים כדורים אחידים בקוטר 4-5 ס”מ.

מניחים עם מרווחים יפים בתבנית

אופים 10 דקות, העוגיות עדיין רכות ביציאה מהתנור,

מחכים עד לצינון מלא וזוללים :).

  • שומרים את העוגיות שבוע בקופסה סגורה בטמפ החדר.
  • ניתן לשמור את הבצק ככדורים במקפיא עד 3 חודשים, ומתי שמתחשק מוציאים ואופים, ויש עוגיות טריות.
  • ניתן להמיר את הקמח גם לתערובת תחליף קמח רב תכליתית כמו קמח קונדיטור, או לקמח רגיל לא בפסח.

כתיבת תגובה

נוצר באמצעות מערכת הקורסים של
 
סקולילנד

ברוכים הבאים

התחברות לאתר

התחברות מהירה
באמצעות לינק חד פעמי

שלחו לי לאימייל

שלחו לי לטלפון