מיטל גרוס אלופת ישראל בקינוחים מציגה:
רוצה להיות אלופה בשמרים, ולהכין סופגניות שהן הרבה יותר שוות מכל קונדיטוריה?
אני מזמינה אותך להכין איתי סופגניות שהן קינוחי בוטיק לכל דבר,
רכות כמו ענן, עם הפס הלבן באמצע, ונראות כאילו יצאו מהוטרינה בפריז!
וזה לא הכל,
בתוך הקרמים והתוספות לסופגניות תלמדו גם טכניקות אפייה כמו קרמל, פחנזיות, קרמו, קצפת במרקם מושלם לזילוף ועוד מגוון מתכונים שישמו אתכן בקינוחים שלכם כל ימות השנה!
טוב יש לי וידוי.. לא תמיד הסופגניות שלי נראו ככה!
האמת היא,
שאני זוכרת איך חנוכה אחרי חנוכה התאכזבתי מסופגניות שהכנתי שהיו.. נחמדות.
האמת שהן יותר הזכירו לחמניות מטוגנות ודיי דחוסות…
ומה אני אגיד לכן…זה מבאס!
וזה לא שלא ידעתי להכין עוגות שמרים פצצה,
משהו שם בסופגניות פשוט לא עבד לי.
אני זוכרת את הרגע הזה,
אחרי מיליון ניסיונות של מתכונים שונים
שהבנתי את הבעיה.
ישבתי מול המחשב והינדסתי מתכון חדש,
וגם כתבתי את כל העקרונות לסופגניות מוצלחות שלמדתי משפים בחו”ל
וניגשתי למטבח להכין פעם נוספת
והופ – זה הצליח!
מאז הכנתי את המתכון בשיטה שלי עוד 3-4 פעמים באותו חנוכה,
רק כדי לוודא שזה לא פוקס
ואחרי שזה פשוט יצא טוב יותר מפעם לפעם
החלטתי שאני חייבת לחשוף את המתכון הזה,
ובניתי סופגניות בוטיק שלא מביישות אף קונדיטוריה פריזאית!
אחרי שגם התלמידות שלי הכינו ועפו על התוצאה,
ידעתי שזהו,
מכאן והלאה כל אחת שרוצה יכולה להכין סופגניות מושלמות מהבית שלה,
בלי ציוד מסובך, בלי לשלם עשרות שקלים לסופגנייה,
ופשוט להיות מאושרת מהתוצאה ומהתגובות של כולם!
מה מחכה לך בסדנה?
01.
סופגניות ענן מושלמות
איך מכינים נכון את הבצק, מהו המרכיב הסודי שהופך את הבצק למושלם, כמה ולמה מתפיחים וכמובן טיגון שסופג פחות שמן, ומשאיר סופגנייה אוורירית ופס לבן באמצע.
02.
מילויים מטריפים
נכין מילויים של מקצוענים בקלי קלות על בסיס גנאשים, גנאש מוקצף, קרם פטיסייר וקרם אנגלז - ונלמד איך להמיר את המילוי לכל טעם שנרצה!
03.
תוספות מדליקות
נכין פחזניות, פרלינים בטעמים ופופקורן מקורמל שנקשט איתם את הסופגניות!
04.
צ'ייסרים
נכין רטבים מעלפים לפיפטות שנועצים בסופגנייה לאקסטרה טעם ופינוק!
05.
הרכבות ופרזנטציות
נרכיב מכל מה שהכנו סופגניות יפייפיות בטעמים שונים ופרזנטציות משגעות! נלמד על שילובי טעמים ואפשרויות קישוט שונות לכל טעם!
06.
חוברת מתכונים מפורטת
חוברת מעוצבת מפורטת מושקעת מלאה במתכונים, טיפים והנחיות לעבודה נכונה!
סופגניות
פעם אחת ולתמיד לומדים להכין את הסופגניה המושלמת!
סופגניות דובאי
- גנאש פיסטוק מוקצף
- תערובת פיסטוק-קדאיף "דובאי"
- ציפוי פיסטוק
- דיסקית שוקולד מטומפרר ופיסטוק
סופגניות במבה אדומה
- גנאש תות מוקצף
- קונפי תות
- ציפוי במבה אדומה
- דיסקית שוקולד מטומפרר ובמבה אדומה
סופגניות תות ושוקולד לבן
- מילוי ריבה/גנאש תות ושוקולד לבן
- ציפוי שוקולד לבן ורוד
- זילוף קצפת
- צ'ייסר קולי תות
סופגניות סנט הונורה
- קרם פטיסייר שוקולד לבן
- קרמל טופי
- ציפוי שוקולד קרמל
- פחזניות מיני
- קצפת וצ'ייסר קרמל
סופגניות שוקובו
- קרמו שוקולד חלב
- ציפוי שוקולד
- קישוט קצפת ופררו רושר או פצפוצי שוקולד
סופגניות ספיישל: אוריאו ופופקורן ובייגלה בקרמל
ליווי בקבוצת פייסבוק/וואטסאפ סגורה לתלמידים בלבד
בה תוכלו לשאול שאלות, להתייעץ או סתם להשוויץ
חוברת מתכונים מעוצבת להדפסה
חוברת מתכונים מעוצבת עם כל המתכונים מסודרים ומוכנים להדפסה.
גישה 24/7 לכל החיים
הסדנאות נשארות פתוחות לך לצפייה מכל מקום, בכל זמן, ללא הגבלה! ככה שתוכלי תמיד לחזור ולתרגל שוב.
וזה לא הכל!
בנוסף, כדי להשלים את החגיגה
לכל מי שמזמינה את הקורס היום
הוספנו בונוסים מתוקים במיוחד!
בונוס מספר 1
- דונאטס אמריקאי מושלם
- צ'ורוס של השמחות
- ספינג' שלא מהעולם הזה!
בונוס מספר 2
- בצק שמרים "הקסם" שתמיד מצליח
- קרנץ שוקולד מפנק
- רוגלך
- ועוד!
מה ההשקעה שלך?
בימים שסופגנייה טובה מגיעה כמעט ל 20 שקלים, לקנות מגש כדי לארח את המשפחה נהיה עסק יקר.
מסכימה איתי שהכי משתלם, הכי טעים והכי כיף להכין לבד בבית וגם לקטוף את כל המחמאות?
האמת שהידע שיש לך בקורס הזה ישמש אותך עוד המון שנים קדימה,
והוא מלמד אותך הרבה מעבר להכנת סופגניה,
זה ממש קורס קונדיטוריה לכל דבר,
ויש לי המון תלמידות שהתחילו מהקורס הזה והיום בעלות עסק לקינוחים אז.. מי יודע 🙂
השווי של הקורס ביחד עם הבונוסים הוא397 שקלים
ובכל זאת בגלל שאני יודעת שתעופי על הקורס הזה, ואני לא רוצה שתחשבי פעמיים,
החלטתי לתת הטבה משמעותית
ואם את מצטרפת היום את מקבלת את הקורס במחיר מיוחד:
המחיר שלך היום:
רק 147 שקלים בלבד!!
מיד לאחר ההרשמה את מקבלת ממני מייל עם הפרטי גישה שלך לקורס ואת יכולה לצפות בו כבר עכשיו וללא הגבלת זמן, מקום מקום שתרצי 🙂
מי אני ולמה ללמוד אצלי?
נעים מאוד, אני מיטל גרוס.
שף קונדיטורית ומנטורית עסקית,
הבעלים והמייסדת של גט קייק – פלטפורמת הקונדיטוריה הגדולה בישראל
וגט קייק סקול -בית הספר המקצועי המוביל ללימודי קונדיטוריה.
וגם אלופת ישראל בקינוחים לשנת 2021.
(גם גברים מוזמנים!)
שגילו את האפייה, ורוצות להתמקצע, ליצור גימורים יפיפיים ולשלוט בכל סודות המקצוע – לרמת קונדיטוריה מקצועית, וליווי והקמת עסק קונדיטוריה ביתי מצליח.
מאות כבר הכינו והתאהבו בתוצאה!
שאלות נפוצות
כמובן, הסדנאות זמינות לצפייה מיד לאחר הרכישה.
תקבלי מייל עם פרטי הכניסה לאתר ותוכלי לצפות בסדנאות בכל זמן דרך האזור האישי שלך.
ללא הגבלת זמן!
ברוכים הבאים לגט קייק סקול – ברגע שהשלמתם את ההזמנה, הצטרפת לבית ולקהילה.
יש לנו קבוצת פייסבוק סגורה לתלמידים בה אפשר להתייעץ, לשאול שאלות, להשוויץ בתוצרים, לעשות שיתופי פעולה וכמובן גם לקבל סיוע מקצועי.
בקורס יש הסבר על הציוד בקונדיטוריה, כמובן שלא צריך לרוץ לקנות הכל מהתחלה, אלה להתחיל לרכוש לפני הצורך.
הציוד הבסיסי ביותר הוא מיקסר ומשקל מטבח.
רשימת חומרי הגלם כתובה במתכונים 🙂
בניתי את הקורס כך שההסבר והצילום כל כך ברורים ומקיפים – כך שהידע שתקבלו אפילו גדול יותר מסדנה פרונטלית.
בצורה כזו ניתן לחזור לחומר כמה פעמים שרוצים, לא שוכחים כלום וכמובן שאתם בושרה הראשונה ואף אחד לא מסתיר לכם 🙂
צירפתי לכם גם בעמוד תוצאות של תלמידים שלמדנו אצלי בדיוק באופן האופן, והצליחו בגדול.
הצטרפי עכשיו במחיר מיוחד
בימים שסופגנייה טובה מגיעה כמעט ל 20 שקלים, לקנות מגש כדי לארח את המשפחה נהיה עסק יקר.
מסכימה איתי שהכי משתלם, הכי טעים והכי כיף להכין לבד בבית וגם לקטוף את כל המחמאות?
האמת שהידע שיש לך בקורס הזה ישמש אותך עוד המון שנים קדימה,
והוא מלמד אותך הרבה מעבר להכנת סופגניה,
זה ממש קורס קונדיטוריה לכל דבר,
ויש לי המון תלמידות שהתחילו מהקורס הזה והיום בעלות עסק לקינוחים אז.. מי יודע 🙂
השווי של הקורס ביחד עם הבונוסים הוא397 שקלים
ובכל זאת בגלל שאני יודעת שתעופי על הקורס הזה, ואני לא רוצה שתחשבי פעמיים,
החלטתי לתת הטבה משמעותית
ואם את מצטרפת היום את מקבלת את הקורס במחיר מיוחד:
המחיר שלך היום:
רק 147 שקלים בלבד!!
מיד לאחר ההרשמה את מקבלת ממני מייל עם הפרטי גישה שלך לקורס ואת יכולה לצפות בו כבר עכשיו וללא הגבלת זמן, מקום מקום שתרצי 🙂