מהדורה מיוחדת:
כך תכיני שולחן חג משגע לחג הכי טעים שיש!

איזה חג כיפי זה שבועות!

שולחן לבן וחגיגי
מפה לבנה
פרחים בכל פינה
הצלחות מסודרות עם הסכום יפה בצד
וקצת שיבולים שמפוזרים על השולחן

אבל אז מה?
שוב בורקס? שוב פשטידת כרובית וברוקולי?
שוב קינוחי כוסות עם שברי לוטוס?

לא הגיע הזמן להשתדרג?
בואי תראי מה קורה אצלך השנה על שולחן החג

וכן, ברור שאת בעצמך מכינה
אל תפחדי אני אקח אותך צעד צעד
דרך סרטונים סופר מפורטים
שתוכלי לצפות בהם שוב ושוב ולשאול שאלות
לפני שבכלל תגשי למטבח

מה מחכה לך בפנים:

מבוא

הציוד בקונדיטוריה - נכיר את הציוד ואביזרי האפייה הנפוצים בעולם הקונדיטוריה שיתנו לנו את התוצאה הטובה ביותר בעבודה.
שקילה חכמה - איך עובדים עם משקל, ואיך נשקול בצורה יעילה שתחסוך לנו זמן וכלים
איפה קונים חומרי גלם וציוד אפייה

עוגת גבינה אפויה

עם תחתית בצק פריך, ובעיטור שוקולד לבן נטיפים חגיגי

עוגת גבינה בלונדיז

עוגת מוס גבינה חלומית, עם בסיס בלונדיז

עוגת המספרים בגרסת חג

שכבות של טבעות בצק שקדים, קרם מסקרפונה ושוקולד לבן, וקונפי פטל מהמם בהגשת בוטיק

כנאפה פטנט

כנאפה בתנור שהוא וואו אחד גדול

קיש ירקות שורש

הקיש הזה הולך להעיף לך את השולחן, והולך לכנס לתפריט הקבוע שלך

קינוח בוטיק גבינה פטל קרנצ'

אחד הקינוחים שלי מאליפות ישראל, קינוח וואו - בסיס קרנצ' משוחזר, מוס גבינה חלומי, אינסרט תות-פטל, גלאסז' וקישוט בריסוס קטיפה.

פבלובה הפוכה

נלמד להכין מרנג שוויצרי מושלם לנשיקות ופבלובה ונכין פבלובה דמי קרמבו מהממת וטעימה

ואי אפשר בלי הבונוסים הבאים:

קינוחי כוסות

קינוחי כוסות מדליקים בטעמי אוריאו, מרשמלו, ריסיס, ומילקי מהמם

לחמניות בריוש

תלמדו להכין בצק בריוש מושלם וממנו נכין לחמניות בריוש ועוגת בריוש עם פירות יער ופטיסייר

קרם ברולה

הקינוח הקלאסי בטכניקה מהירה ופשוטה

מגה מקרון

מקרון מושלם עם קרמו פיסטוק וקולי פטל

בנוסף את מקבלת...

ליווי בקבוצה סגורה

קבוצת פייסבוק סגורה לתלמדים בלבד - בה תוכלו לשאול שאלות, להתייעץ או סתם להשוויץ

חוברת מתכונים מעוצבת להדפסה

חוברת מתכונים מעוצבת עם כל המתכונים מסודרים ומוכנים להדפסה.

גישה 24/7 לכל החיים

הסדנאות נשארות פתוחות לך לצפייה מכל מקום, בכל זמן, ללא הגבלה! ככה שתוכלי תמיד לחזור ולתרגל שוב.

מה ההשקעה שלך?

השווי של כל המאפים והקינוחים השווים ששמתי לך בקורס הוא מעל 2,000 שקלים.
בגלל שחג ובאמת מגיע לכל אחת שולחן חג משגע עם הקינוחים הכי שווים שיש
החלטתי לתת את “חגיגה בלבן” ב 80% הנחה !!!

לכן המחיר הוא רק 397 שקלים בלבד!

מבצע מיוחד לכבוד שבועות

97 שקלים בלבד!

היי ונעים להכיר!

מיטל גרוס, שף קונידטור ושוקולטיירית, אלופת ישראל בקינוחים 2021, יזמית, בעלים ומייסדת של פלטפורמות הקונידטריה הגדולות: גט קייק וגט קייק סקול.

אני מלווה נשים שגילו את האפייה, שנהנות מהיצירתיות שבמטבח ורוצות ליצור גימורים מקצועיים ועוזרת להן להכיר את הסודות של עולם הקונדיטוריה, לקבל מחמאות על הקינוחים הטעימים והיפהפיים שהן עושות, ללמוד קונדיטוריה מקצועית איכותית מודרנית, ומלווה אותן בהקמת עסק קונדיטוריה מצליח. (גם גברים מוזמנים באהבה)

אני מגיעה במקור מתחום התוכנה והטכנולוגיה, ולכן הדיוק וההקפדה על הפרטים הקטנים, ביחד עם האהבה שלי למתוק ישר התחברו לי!

כבר 7 שנים שאני חיה ונושמת קונדיטוריה, אני לומדת ממיטב בתי הספר המובילים בארץ, ומהשפים המובילים בעולם.

והפשן האמיתי שלי – הוא להעביר את הידע הזה הלאה – אליכם!
ולראות אתכם מתאהבים כמוני – פורצים את גבולות היכולת שלכם –
מקבלים אומץ
והופכים להיות קונדיטורים מצליחים!

אני מזמינה אתכם להצטרף אליי לעולם מתוק של אפייה 🍰

מאות תלמידות לא טועות

מה התלמידות אומרות

סתיו בוהדנה
חיילת
5/5
הצטרפתי בחודש דצמבר האמת שלפני כמעט ולא עסקתי באפייה וסתם בהחלטה של הרגע החלטתי להירשם. הקורס תרם לי בזה שהבנתי כמה אני אוהבת את התחום הזה, למדתי המון דברים חדשים שלא הכרתי. הקורס מעניק טיפים טובים שמסייעים גם במתכונים אחרים של מהקורס. אני במהלך כל השבוע נמצאת בצבא וימי שישי הפכו לימי האפייה שלי, קמה מוקדם ועד הערב אופה ומנסה כל שבוע לאתגר את עצמי מחדש"
סיוון קולטקר
5/5
מאז הקורס אני לא חוששת להיכנס למטבח ולאפות עוגות לימי הולדת. הכל מפורט בצורה ברורה והבנתי שאם באמת עובדים לפי השלבים אין טעויות.
נוצר באמצעות מערכת הקורסים של
 
סקולילנד

ברוכים הבאים

התחברות לאתר

התחברות מהירה
באמצעות לינק חד פעמי

שלחו לי לאימייל

שלחו לי לטלפון