מיטל גרוס
מגנום פיסטוק קראנצ
אחרי התעלול השיווקי של קראנץ עם הקראנץ פיסטוק במהדורה מוגבלת שלא ניתן להשיג בשום מקום,
החלטתי שאני חייבת להרים את הכפפה ולייצר אחד כזה בעצמי.
גילוי נאות – לא מחובבי הפיסטוק,
ועדיין – אמלה!
כל כך טעים!
שאתם פשוט חייבים לנסות..
לצפייה בסרטון:
https://www.instagram.com/reel/CeV-ocmLQdT/?igshid=MDJmNzVkMjY=
מה צריך?
רכיבים:
למילוי
- 100 גרם שוקולד לבן
- 15 גרם מחית פיסטוק
- 30 גרם קרם פיסטוק
למוס פיסטוק
- 100 גרם שוקולד לבן
- 100 גרם שמנת מתוקה
- 30 גרם מחית פיסטוק
- 3 גרם ג'לטין
- 15 גרם מים קרים
- 150 גרם שמנת מתוקה מוקצפת
לציפוי רושר
- 250 גרם שוקולד לבן
- 50 גרם חמאת קקאו/שמן קנולה
- 2 כפיות מחית פיסטוק/קרם פיסטוק
- 30 גרם פייטה
ציוד:
- מיקסר
- מקפיא
- תבנית מיני מגנום
- תבנית מגנום
- מקלות ארטיק
איך מכינים?
מכינים את האינסרט של המגנום:
ממיסים את השוקולד ומערבבים עם הקרם ומחית הפיסטוק.
ממלאים תבנית של מיני מגנום ומקפיאים עד שהשוקולד יציב ונשלף בקלות.
מכינים מוס פיסטוק
משרים את הגלטין במים קרים ומניחים בצד 10 דקות.
ממיסים שוקולד לבן, שמנת מתוקה ומחית פיסטוק ביחד.
מערבבים לאיחוד.
ממיסים את תערובת הג’לטין במיקרו ומוסיפים לתערובת.
מקציפים 150 שמנת מתוקה ומקפלים את התערובות.
מכניסים לתבנית מגנום, מעל המקל מניחים את המילוי שבנתיים התייצב במקפיא.
מקפיאים הכל 3 שעות לפחות – עד שהמוס קשה מאוד וקפוא.
מכינים ציפוי רושר:
ממיסים שוקולד וחמאת קקאו,
מוסיפים מחית פיסטוק ופייטה ומערבבים.
מעבירים לכלי גבוה וטובלים את המגנום הקפוא.
יאמיייי
עוד מתכונים
תפוח מסוכר
תפוח מסוכר הממתק הנוסטלגי של יום העצמאות! כל כך פשוט להכין תפוחים או פשוט סוכריות טעימות תוצרת בית. רוצים לקבל מתכונים וטיפים לפני כולם? בואו
טארט פלאן עם תותים וקצפת
טארט פלאן עם תותים וקצפת פלאן זה טארט במילי קרם פטיסייר שעובר אפייה עד שהקרום העליון שלו נשרף.אחרי התייצבות מדובר בביס קרמי וחלומי, ביחד עם
מגולגלות קינדר
מגולגלות קינדר באמת שלא הבנתי מה הסיפור עד שלא הכנתי וניסיתי בעצמי… הביס אומר הכלמושלםטעים בטירוףאי אפשר להסביר…פשוט רוצו להכין ועוד היום! מדובר כאן על