תמונה של מיטל גרוס

מיטל גרוס

מגנום פיסטוק קראנצ

אחרי התעלול השיווקי של קראנץ עם הקראנץ פיסטוק במהדורה מוגבלת שלא ניתן להשיג בשום מקום,
החלטתי שאני חייבת להרים את הכפפה ולייצר אחד כזה בעצמי.

גילוי נאות – לא מחובבי הפיסטוק,
ועדיין – אמלה!
כל כך טעים!
שאתם פשוט חייבים לנסות..

לצפייה בסרטון:
https://www.instagram.com/reel/CeV-ocmLQdT/?igshid=MDJmNzVkMjY=

מה צריך?

רכיבים:

למילוי

למוס פיסטוק

לציפוי רושר

ציוד:

איך מכינים?

מכינים את האינסרט של המגנום:
ממיסים את השוקולד ומערבבים עם הקרם ומחית הפיסטוק.
ממלאים  תבנית של מיני מגנום ומקפיאים עד שהשוקולד יציב ונשלף בקלות.

מכינים מוס פיסטוק
משרים את הגלטין במים קרים ומניחים בצד 10 דקות.
ממיסים שוקולד לבן, שמנת מתוקה ומחית פיסטוק ביחד.
מערבבים לאיחוד.
ממיסים את תערובת הג’לטין במיקרו ומוסיפים לתערובת.
מקציפים 150 שמנת מתוקה ומקפלים את התערובות.
מכניסים לתבנית מגנום, מעל המקל מניחים את המילוי שבנתיים התייצב במקפיא.
מקפיאים הכל 3 שעות לפחות – עד שהמוס קשה מאוד וקפוא.

מכינים ציפוי רושר:
ממיסים שוקולד וחמאת קקאו,
מוסיפים מחית פיסטוק ופייטה ומערבבים.
מעבירים לכלי גבוה וטובלים את המגנום הקפוא.

יאמיייי

עוד מתכונים

תפוח מסוכר

תפוח מסוכר הממתק הנוסטלגי של יום העצמאות! כל כך פשוט להכין תפוחים או פשוט סוכריות טעימות תוצרת בית. רוצים לקבל מתכונים וטיפים לפני כולם? בואו

קרא עוד »

טארט פלאן עם תותים וקצפת

טארט פלאן עם תותים וקצפת פלאן זה טארט במילי קרם פטיסייר שעובר אפייה עד שהקרום העליון שלו נשרף.אחרי התייצבות מדובר בביס קרמי וחלומי, ביחד עם

קרא עוד »

מגולגלות קינדר

מגולגלות קינדר באמת שלא הבנתי מה הסיפור עד שלא הכנתי וניסיתי בעצמי… הביס אומר הכלמושלםטעים בטירוףאי אפשר להסביר…פשוט רוצו להכין ועוד היום! מדובר כאן על

קרא עוד »

הצעות בשבילך

קבלו 20% על כל הסדנאות הדיגיטליות עם קוד קופון getcake20

כתיבת תגובה

נוצר באמצעות מערכת הקורסים של
 
סקולילנד

ברוכים הבאים

התחברות לאתר

התחברות מהירה
באמצעות לינק חד פעמי

שלחו לי לאימייל

שלחו לי לטלפון