תמונה של מיטל גרוס

מיטל גרוס

טראפלס שוקולד פקאן

10 דקות עבודה ויש לכם חטיף שוקולדי מדהים ויוקרתי!

להגשה עם הקפה או לארוז בצלופן ולתת מתנה,
כל אחד ישמח לביס מהדבר המדהים הזה.

אפשר בגרסת פרווה/חלבי.

מה צריך?

רכיבים:

ציוד:

איך מכינים?

  1. ממיסים במיקרוגל את השוקולד המריר ביחד עם השמנת המתוקה, בערך דקה – דקה וחצי.
  2. מערבבים עד לקבלת גנאש חלק.
  3. קוצצים את הפקאנים המסוכרים ומכניסים לגנאש.
  4. מערבבים ומשטחים בתבנית איגליש עם נייר אפייה, או במסגרת רינג מרובע עם ניילון נצמד בתחתית.
  5. מעבירים למקפיא לחצי שעה.
  6. מכינים קערה עם קקאו, מחלצים את הגנאש הקפוא מהתבנית וחותכים לקוביות בגודל הרצוי, טובלים בקקאו ומעבירים לקופסה.
  7. מאחסנים בהקפאה עד 3 חודשים, אפשר להגיש ישר מהמקפיא.
  8. בתאבון!

עוד מתכונים

תפוח מסוכר

תפוח מסוכר הממתק הנוסטלגי של יום העצמאות! כל כך פשוט להכין תפוחים או פשוט סוכריות טעימות תוצרת בית. רוצים לקבל מתכונים וטיפים לפני כולם? בואו

קרא עוד »

טארט פלאן עם תותים וקצפת

טארט פלאן עם תותים וקצפת פלאן זה טארט במילי קרם פטיסייר שעובר אפייה עד שהקרום העליון שלו נשרף.אחרי התייצבות מדובר בביס קרמי וחלומי, ביחד עם

קרא עוד »

מגולגלות קינדר

מגולגלות קינדר באמת שלא הבנתי מה הסיפור עד שלא הכנתי וניסיתי בעצמי… הביס אומר הכלמושלםטעים בטירוףאי אפשר להסביר…פשוט רוצו להכין ועוד היום! מדובר כאן על

קרא עוד »

הצעות בשבילך

קבלו 20% על כל הסדנאות הדיגיטליות עם קוד קופון getcake20

כתיבת תגובה

נוצר באמצעות מערכת הקורסים של
 
סקולילנד

ברוכים הבאים

התחברות לאתר

התחברות מהירה
באמצעות לינק חד פעמי

שלחו לי לאימייל

שלחו לי לטלפון