מיטל גרוס
בראוניז נוטלה מהאגדות
קבלו מתכון פשוט וטעים לבראוניז מושלמים, פאדג’ים ושוקולדיים במיוחד – בטעם נוטלה!
מה צריך?
רכיבים:
לבראוניז:
- 150 גרם חמאה
- 300 גרם שוקולד מריר
- 4 ביצים
- 200 גרם סוכר לבן
- 70 גרם סוכר חום
- 110 גרם קמח
- 20 גרם קקאו
- חצי כפית מלח
לפינוק:
- 150 גרם נוטלה
- 200 גרם שוקולד צ'יפס חלב
ציוד:
- מיקסר וו גיטרה
- נייר אפייה
- תנור
- תבנית 20*30
איך מכינים?
1. ממיסים ביחד במיקרו שוקולד מריר וחמאה.
2. מקציפים במיקסר ביצים וסוכר לבן וחום עד שהתערובת תפוחה ובהירה.
3.מוסיפים את תערובת השוקולד עם החמאה ומערבבים עד איחוד.
4.מוסיפים את הקמח, ההקקאו והמלח.
5.מפסיקים את פעולה המיקסר, מוסיפים את הנוטלה (משאירים קצת לסוף), ואת השוקולד צ’יפס ומקפלים ביחד עם לקקן עד לתערובת אחידה .
6. משטחים בתבנית אפייה עם נייר אפייה בגודל 20*30 ומורחים את התערובת ככה שתכסה את שטח התבנית (המסה אמורה להיות סמיכה)
7. אופים בתנור שחומם מראש על 170 מעלות למשך 15-17 דקות עד שהבראוניז מקבלים קרום יפה והם תפוחים וסדוקים בצדדים.
8. מצננים לחלוטין ופורסים לריבועים.