סדנת פריז
פטיסרי
קונדיטוריה מקצועית מעשית
| באר יעקב
בואו להכין קינוחים פריזאים משגעים מלאי טעמים, טקסטורות ומרקמים!
מה נלמד בסדנה?
- נכין 3 קינוחים פריזאים
- סנט הונורה - פחזניות קרמבל בציפוי קרמל במילוי קרם דיפלומט וניל על בצק עלים.
- טארט פיסטוק-פטל-ורדים
- קינוח ראווה היעד השחור עם גלאסז'
- עבודה על טכניקות בסיס חשובות כמו קלתות טארטים, בצק רבוך, גלאסז', מוס, זילוף ועוד
מה תקבלו?
- חוברת מתכונים מעוצבת מודפסת
- מארז מפנק עם התוצרים שנכין
איפה ומתי?
- באר יעקב, קרוב לרכבת
- משך הסדנה: 5-6 שעות
תאריכים קרובים
- יום רביעי, 14.6 בשעה 10:00
- יום רביעי, 21.6 בשעה 10:00
עלות הסדנה?
שווי הסדנה650 שקלים
מחיר מבצע להשקה:
450 שקלים בלבד!
מי אני ולמה ללמוד אצלי?
נעים מאוד, אני מיטל גרוס.
שף קונדיטורית ומנטורית עסקית,
הבעלים והמייסדת של גט קייק – פלטפורמת הקונדיטוריה הגדולה בישראל
וגט קייק סקול -בית הספר המקצועי המוביל ללימודי קונדיטוריה.
וגם אלופת ישראל בקינוחים לשנת 2021.
אני מלווה נשים
(גם גברים מוזמנים!)
שגילו את האפייה, ורוצות להתמקצע, ליצור גימורים יפיפיים ולשלוט בכל סודות המקצוע – לרמת קונדיטוריה מקצועית, וליווי והקמת עסק קונדיטוריה ביתי מצליח.
(גם גברים מוזמנים!)
שגילו את האפייה, ורוצות להתמקצע, ליצור גימורים יפיפיים ולשלוט בכל סודות המקצוע – לרמת קונדיטוריה מקצועית, וליווי והקמת עסק קונדיטוריה ביתי מצליח.