מוס שוקולד לבן בסיסי

מוסים – הבסיס:

מוס = קרם + אוויר.
מה מייצב מוס? ג’לטין או חמאת קקאו.
בסרטון זה אנחנו רואים מוס על בסיס גנאש שוקולד לבן בסיסי.

יש המון סוגים של מוסים: על בסיס קרם אנגלז, על בסיס מרנג, על בסיס מחית פרי ועוד ועוד וריאציות שונות.
בקורס המלא של המוסים, יש גם מוס קינדר ומוס שוקולד על בסיס קרם אנגלז – שאם תדעו להכין אותם כמו שצריך – תוכלו להכין כל מוס!

מי מפחד מג’לטין?

הרבה אנשים פוחדים לנסות מתכונים שמכילים ג’לטין, או חושבים שהוספת ג’לטין תפגע בטעם העוגה.

האמת היא שעבודה נכונה עם ג’לטין לא משאירה טעם לוואי ותורמת למרקם נכון של המסה.

משתמשים בג’לטין כשרוצים לייצב מסה מסויימת, מוס או קרם וגם שכבות פנים של עוגות מוס.

ישנן גישות שונות בעבודה עם ג’לטין:

חלק עובדים ביחס של 1:5 וחלק ביחס של 1:6

חלק מכינים מסת ג’לטין ע”י הכנת כמות גדולה של ג’לטין – קירור- המסה- ושוב קירור (ככה מקבלים קוביות ג’לטין שקופות)
חלק ממיסים את הג’לטין במים חמים, וחלק משתמשים לאחר ספיגת המים והמסה במיקרו.

מה נכון?
הכל נכון – מה שעובד לכם.

מוס דו-קולד שוקולד קינדר
מתכון להורדה

נוצר באמצעות מערכת הקורסים של
 
סקולילנד

ברוכים הבאים

התחברות לאתר

התחברות מהירה
באמצעות לינק חד פעמי

שלחו לי לאימייל

שלחו לי לטלפון