מיטל גרוס – אלופת ישראל בקינוחים מציגה:
הספר:
GETCAKE
להכין קינוחים כמו המקצוענים
"
ספר הקונדיטוריה הכי מושקע שראיתי (ספיר)
"
"
עזבי את זה שהוא יפה בטירוף, זה אשכרה ספר לימוד לא רק מתכונים, ועפתי על זה שיש הסבר על שימוש בתנור, במיקסר, במשקל, יש הכל מעבר למצופה וזה פשוט מושלם (לירון)
לא צריך לנסוע לקונדיטוריה – הקסם קורה אצלכם בבית.
מה אם יכולתם להכין את כל הקינוחים שתמיד חלמתם עליהם – בבית שלכם?
מה אם הייתה דרך להכין קינוחים שנראים ומרגישים כמו יצירת אמנות, אבל הם פרקטיים, פשוטים, והופכים את המטבח שלכם לממלכת טעמים?
ברוכים הבאים לעולם חדש של אפייה.
ספר המתכונים שלי, “להכין קינוחים כמו המקצוענים,” הוא לא רק עוד ספר – הוא כלי עבודה שיהפוך אתכם לאומני קונדיטוריה, צעד אחר צעד, מתכון אחרי מתכון.
זהו ספר שהוא הרבה מעבר לאוסף מתכונים. “להכין קינוחים כמו המקצוענים” הוא מדריך שלם לעולם האפייה והקונדיטוריה, המשלב בין מקצועיות לפרקטיות. הספר מיועד לכל מי שרוצה ליצור קינוחים טעימים, יפים ומדויקים – גם בלי להיות שף קונדיטור מנוסה.
הספר הזה מתאים לכולם: מחובבי אפייה ביתית ועד למי שרוצה לקחת את הכישרון שלו לרמה הבאה.
מה מחכה לכם בפנים
הקינוחים שכולם רוצים להכין
מתכונים לעוגיות, טארטים, עוגות מוס, קינוחים ללא גלוטן, מקרונים, בצקים פריכים, ועוד – כל אחד יכול למצוא משהו שמתאים לו, בין אם הוא מתחיל או מתקדם.
טיפים וטריקים שאין בשום מקום אחר
מיטל משתפת מניסיונה האישי, עם טיפים מקצועיים שנאספו לאורך השנים – החל מבחירת הכלים והציוד הנכון, ועד לטריקים קטנים שמייעלים את העבודה.
כל מה שרציתם לשאול
הספר כולל פרקים המוקדשים להיכרות עם חומרי גלם, תהליכי אפייה ואחסון. הוא מספק ידע שלא רק עוזר להכין קינוחים, אלא גם להבין את המדע והאמנות מאחוריהם.
מדריכים וטכיניקות
רוצים לדעת איך מטמפררים שוקולד? איך מכינים קרם פטיסייר מושלם? איך רידוד נכון משפיע על הטארט שלכם? הספר הזה הוא לא רק אוסף מתכונים, הוא הידע שילווה אתכם תמיד
מתכונים שמצליחים בפעם הראשונה
המתכונים של הקינוחים מהסדנאות שלי, 1-1 בלי שינויים.
הטבות בלעדיות
רוכשי הספר יקבלו הטבות בלעדיות לקורסים הדיגיטלים
קבלו הצצה לספר:
הזמינו את הספר עכשיו - עד הבית!
הספר מכיל בתוכו עולם שלם של קונדיטוריה, ואת המתכונים הסודיים שרק התלמידים שלי מקבלים.
השווי שלו, מבחינת הידע והכלים שהוא מספק – מאות ואפילו אלפי שקלים!
אבל המטרה שלי ביצירת הספר הוא להנגיש את הקונדיטוריה המקצועית לכל בית,
ובעצם לכתוב ספר שלא רק ישב על המדף, אלה יהיה בשימוש קבוע אצלך במטבח!
זאת בזכות הכלים, הטיפים והמתכונים הפרקטים והכי מבוקשים שיש בשוק.
כמה שווה לך ספר שיהפוך כל קינוח שלך ל”וואו”?
השקעה לכל החיים במחיר חד פעמי של:
167 שקלים בלבד!
נעים מאוד, אני מיטל גרוס.
שף קונדיטורית ויועצת עסקית,
הבעלים והמייסדת של גט קייק – פלטפורמת הקונדיטוריה הגדולה בישראל
וגט קייק סקול -בית הספר המקצועי המוביל ללימודי קונדיטוריה.
וגם אלופת ישראל בקינוחים לשנת 2021.
(גם גברים מוזמנים!)
שגילו את האפייה, ורוצות להתמקצע, ליצור גימורים יפיפיים ולשלוט בכל סודות המקצוע – לרמת קונדיטוריה מקצועית, וליווי והקמת עסק קונדיטוריה ביתי מצליח.
ולראות אתכם מתאהבים כמוני – פורצים את גבולות היכולת שלכם –
מקבלים אומץ
והופכים להיות קונדיטורים מצליחים!
שאלות נפוצות
כן! אנחנו מגיעים עד אליך ולא משנה איפה אתה גר!
כן! פנו אלינו בפרטי לקבלת הצעת מחיר לכמות גדולה.
בוודאי! פשוט למלא את פרטי המקבל 🙂
תוך 5 ימי עסקים (משתדלים כמה שיותר מהר!)
סדנה דיגיטלית, היא סדנת הדגמה מצולמת, בה מלמדים צעד אחר צעד את כל מה שצריך לדעת כדי להצליח להכין בדיוק אותו דבר בבית.
בניגוד לסדנאות פרונטליות, את הסדנה הדיגיטלית אפשר לראות מתי שרוצים, מאיפה שרוצים, וכמה פעמים שרוצים, ככה שניתן לחזור על החומר תמיד!
הסדנאות זמינות לצפייה 24/7 מכל מקום ללא הגבלה.
לאחר ההרשמה והתשלום, תהיו מחוברים אוטומטית לאתר ותוכלו לצפות בסדנאות.
בנוסף יישלח לכם מייל עם פרטי הגישה לאתר, שם משתמש וסיסמא – כדאי לשמור אותם.
בכל פעם שרצו לראות את הקורס, תכנסו לאתר זה, תלחצו על “התחברות תלמידים”, ותזינו שם משתמש וסיסמא.
באזור האישי שלכם יופיעו הקורסים שלכם ובלחיצה תוכלו לצפות בהם, בקלות ובנוחות 🙂
אנחנו איתך עד לקינוח המושלם!
עם אישור ההרשמה יישלח לך קישור לקבוצת התלמידים שלנו בפייסבוק, שם אפשר לשאול כל שאלה!