מטרפת הזהב – קונדיטוריה המצב הנוכחי לא רשום מחיר סגור התחל הקורס הזה כרגע סגור תוכן הקורס הרחב הכל מבוא מטרפת הזהב – ברוכים הבאים הציוד בקונדיטוריה שקילה חכמה איך לקרוא מתכון להתחיל לשווק תוך כדי לימודים טכניקות בסיס מבוא – עבודה עם ג’לטין בצק פריך - עוגיות בצק פריך – מבוא עוגיות מושלגות עוגיות פלורנטין עוגיות רד וולווט עוגיות דיאמונד פיסטוק עוגיות שוקולד צ’יפס קופסת עוגיות – עוגיות אמסטרדם עוגיות שוקולד צ’יפס לפסח אלפחורס בצק הקסם אוזני המן מטריפות מגולגלות תמרים עוגיות פרח ריבה בצק פריך - טארטים טארט לימון 3 תתי שיעור הרחב שיעור תוכן 0% הושלם 0/3 שלבים בצק פריך מתוק קרם לימון מרנג איטלקי טארט פטיסייר ופירות יער 2 תתי שיעור הרחב שיעור תוכן 0% הושלם 0/2 שלבים אפייה עיוורת קרם פטיסייר וקישוט הטארט טארט גבינה אפויה וקצפת טארט פרלינה לוז 6 תתי שיעור הרחב שיעור תוכן 0% הושלם 0/6 שלבים בצק פריך מתוק שוקולד מחית פרלינה לוז גנאש שוקולד דבש קרם פרלינה אגוזי לוז מקורמלים הרכבה וסיום טארט פרלינה לוז אורית דודאי – פאי שקדים ופירות יער טארט שקדים ואגסים בסירופ 4 תתי שיעור הרחב שיעור תוכן 0% הושלם 0/4 שלבים טארט שקדים ואגסים -בצק פריך מתוק אגסים בסירופ קרם שקדים טארט שקדים ואגסים – הרכבה, אפייה וסיום טארט שוקולד סבלה ברטון ומוס תות מהודר 4 תתי שיעור הרחב שיעור תוכן 0% הושלם 0/4 שלבים בצק פריך – סבלה ברטון טארטים פריזאים – גלאסז’ אדום טארטים פריזאים – מוס תות סבלה ברטון ומוס תות – הרכבה וסיום טארטים פריזאים – חוברת מתכונים מעוצבת להורדה קינוחי בוטיק ללא גלוטן טארט קרמבו לימון