חגיגה בלבן המצב הנוכחי לא רשום מחיר סגור התחל הקורס הזה כרגע סגור תוכן הקורס הרחב הכל כנאפה גבינה-פטל-קרנצ’ (אליפות ישראל) חלה של שישי קיש ירקות שורש מארזי קינוחים – קרם ברולה פבלובה הפוכה עוגת גבינה אפויה 3 תתי שיעור הרחב שיעור תוכן 0% הושלם 0/3 שלבים בונוס – קישוט שוקולד נטיפים חלק 1 – בצק פריך והכנות חלק 2 – הכנת בלילה ואפיית העוגה עוגת בצק פריך וקרם מסקרפונה-פטל 4 תתי שיעור הרחב שיעור תוכן 0% הושלם 0/4 שלבים חלק 1 – הכנת בצק פריך, חיתוך ואפייה חלק 2 – קרם שוקולד לבן ומסקרפונה חלק 3 – קונפי פטל חלק 4 – סיום קרם מסקרפונה, הרכבה וקישוט בריוש בצק בריוש לחמניות בריוש קרם פראנג’יפאן עוגת בריוש פראנג’יפאן ופירות יער בסירופ בריוש – חוברת מתכונים קינוחי כוסות קינוחי כוסות – מתכון בסיס קינוחי כוסות – מוס שוקולד מריר קינוחי כוסות – גנאשים הרכבה וסיום בונוסים עוגת מקרון פיסטוק-פטל-דובדבן 5 תתי שיעור הרחב שיעור תוכן 0% הושלם 0/5 שלבים הכנת מקרונים -בסיס עוגת מקרון – ביסקוויט שקדים עוגת מקרון – הרכבה וקישוט העוגה עוגת מקרון – קונפי פטל דובדבן עוגת מקרון – קרמו פיסטוק הציוד בקונדיטוריה שקילה חכמה וובינר להיות קונידטורית עלית – הקלטה משודרג