מיטל גרוס
תפוח מסוכר
הממתק הנוסטלגי של יום העצמאות!
כל כך פשוט להכין תפוחים או פשוט סוכריות טעימות תוצרת בית.
מה צריך?
רכיבים:
- 500 גרם סוכר
- 150 גרם מים
- 150 גרם גלוקוזה
- צבע מאכל אדום
- תפוחים משופדים שטופים ומיובשים
- קלחת או סיר קטן
- מד טמפרטורה
איך מכינים?
מביאים לרתיחה את הסוכר עם המים וצבע מאכל, מוסיפים גלוקוזה וממשיכים לבשל עד 155 מעלות.
מכבים את האש, מחכים קצת שהבועות ירדו ומתחילים לצפות את התפוחים.
מניחים על מגש עם נייר אפייה או סיליקון ומחכים שיתקרר לחלוטין.
עוטפים בצלופן וחוגגים 🇮🇱🎉