תמונה של מיטל גרוס

מיטל גרוס

צ'ורוס לבבות

אם בא לך להפתיע בקינוח קליל ומושחת, עם טאץ רומנטי –  זה בדיוק מה שחיפשת ליום האהבה!
 
הטריק כאן הוא בעיקר בצורה,
צ’ורוס מכינים מבצק רבוך, אותו הבצק שממנו מכינים פחנזיות.
יש לו מרקם משחתי-נוזלי ולרוב מטגנים אותו ישירות לתוך השמן.
 
כדי לקבל צורה של לב, 
מזלפים את הצ’ורוס עם צנטר משונן סגור לא עבה מידי,
על משטח סיליקון או נייר אפייה,
בצורה של לב,
ולאחר מכן מקפיאים את הבצק וזורקים לשמן אחרי שכבר הצורה התייצבה
וכן, זה שומר על הצורה גם בטיגון 🙂
 
לסיום אפשר להוסיף קצת שוקולד מומס לטבול בו את הצ’ורוס
וזהו קיבלתם קינוח קלאס
עם קצת מאמץ  😉

מה צריך?

רכיבים:

איך מכינים?

  1. בקלחת מביאים לרתיחה מים, חלב, סוכר, חמאה, ומלח.
  2. מוסיפים את את כל הקמח ביחד, מערבבים עם כף עץ עד לקבלת בצק שנפרד מהדפנות.
  3. מקררים את הבצק עם מיקסר וו גיטרה.
    שהבצק מתקרר מתחת ל 60 מעלות, מוסיפים את הביצים בהדרגה עד לקבלת תערובת אחידה.
    במקרה הצורך אם הבצק קשה מידי להוסיף את החלב ולעבד עד תערובת אחידה.
  4. מכניסים את הבצק לשקית זילוף עם צנטר כוכב סגור,
    מזלפים על מגש אפייה עם סיליקון או נייר אפייה צורות של לב ושולחים להקפאה עד שהבצק קשה.
  5. מטגנים בסיר עם שמן בטמפ’ 170 מעלות.
    מטגנים 4 דקות, לאחר שהצ’רוס מזהיבים משני הצדדים, מעבירים לנייר סופג ומשם לקערה עם סוכר

עוד מתכונים

תפוח מסוכר

תפוח מסוכר הממתק הנוסטלגי של יום העצמאות! כל כך פשוט להכין תפוחים או פשוט סוכריות טעימות תוצרת בית. רוצים לקבל מתכונים וטיפים לפני כולם? בואו

קרא עוד »

טארט פלאן עם תותים וקצפת

טארט פלאן עם תותים וקצפת פלאן זה טארט במילי קרם פטיסייר שעובר אפייה עד שהקרום העליון שלו נשרף.אחרי התייצבות מדובר בביס קרמי וחלומי, ביחד עם

קרא עוד »

מגולגלות קינדר

מגולגלות קינדר באמת שלא הבנתי מה הסיפור עד שלא הכנתי וניסיתי בעצמי… הביס אומר הכלמושלםטעים בטירוףאי אפשר להסביר…פשוט רוצו להכין ועוד היום! מדובר כאן על

קרא עוד »

הצעות בשבילך

קבלו 20% על כל הסדנאות הדיגיטליות עם קוד קופון getcake20

כתיבת תגובה

נוצר באמצעות מערכת הקורסים של
 
סקולילנד

ברוכים הבאים

התחברות לאתר

התחברות מהירה
באמצעות לינק חד פעמי

שלחו לי לאימייל

שלחו לי לטלפון