מיטל גרוס
טראפלס שוקולד פקאן
10 דקות עבודה ויש לכם חטיף שוקולדי מדהים ויוקרתי!
להגשה עם הקפה או לארוז בצלופן ולתת מתנה,
כל אחד ישמח לביס מהדבר המדהים הזה.
אפשר בגרסת פרווה/חלבי.
מה צריך?
רכיבים:
- 200 גרם שוקולד מריר
- 200 גרם שמנת מתוקה/צמחית
- 100 גרם פקאן סיני קצוץ (אופציה)
- חצי כוס קקאו
ציוד:
- קערה
- תבנית איגליש/ רינג מרובע
איך מכינים?
- ממיסים במיקרוגל את השוקולד המריר ביחד עם השמנת המתוקה, בערך דקה – דקה וחצי.
- מערבבים עד לקבלת גנאש חלק.
- קוצצים את הפקאנים המסוכרים ומכניסים לגנאש.
- מערבבים ומשטחים בתבנית איגליש עם נייר אפייה, או במסגרת רינג מרובע עם ניילון נצמד בתחתית.
- מעבירים למקפיא לחצי שעה.
- מכינים קערה עם קקאו, מחלצים את הגנאש הקפוא מהתבנית וחותכים לקוביות בגודל הרצוי, טובלים בקקאו ומעבירים לקופסה.
- מאחסנים בהקפאה עד 3 חודשים, אפשר להגיש ישר מהמקפיא.
- בתאבון!
עוד מתכונים
תפוח מסוכר
10/05/2024
אין תגובות
תפוח מסוכר הממתק הנוסטלגי של יום העצמאות! כל כך פשוט להכין תפוחים או פשוט סוכריות טעימות תוצרת בית. רוצים לקבל מתכונים וטיפים לפני כולם? בואו
טארט פלאן עם תותים וקצפת
10/03/2024
אין תגובות
טארט פלאן עם תותים וקצפת פלאן זה טארט במילי קרם פטיסייר שעובר אפייה עד שהקרום העליון שלו נשרף.אחרי התייצבות מדובר בביס קרמי וחלומי, ביחד עם
מגולגלות קינדר
03/12/2023
אין תגובות
מגולגלות קינדר באמת שלא הבנתי מה הסיפור עד שלא הכנתי וניסיתי בעצמי… הביס אומר הכלמושלםטעים בטירוףאי אפשר להסביר…פשוט רוצו להכין ועוד היום! מדובר כאן על