איך להכין את הקינוחים הכי מבוקשים בצורה מקצועית, גם בלי ניסיון קודם??
תכירו את קורס ה - SWEET BOX שילמד אותך איך להכין מארזי קינוחים מטריפים בקלי קלות מהבית שלך!
וללמד אותך צעד אחר צעד,
את הסודות לקינוחים היפים והפוטוגנים
שאת יכולה ממש בקלות להכין מהמטבח הפרטי שלך כבר מחר!
מה מיוחד במארזים?
הטרנד הזה תפס תאוצה בימי הקורונה ומאז רק התעצם.
הכי כיף לקבל מארז מלא בכל טוב
למה להסתפק בקינוח אחד?
בטעם אחד?
שאפשר להנות הרבה יותר..
זאת קופסה שהיא קסם
היא מייצרת קודם כל שמחה גדולה
ומלאה בכל טוב
מגוון טעמים, מרקמים ואפשרויות
ולכן היא הבחירה המועדפת בקרב כל מי שרוצה לשמח ולפנק את קרוביו.
הקורס שלנו מביא אליך את כל הידע והטכניקות של קונדיטורים מנוסים – ישר למטבח שלך, בקצב שלך, ובזמן שנוח לך.
- להכין עוגות וקינוחים מרשימים כמו מקצוענית - בקלות ובביטחון
- להתחיל לשמוע - מה - את הכנת? וואו! תגידי את מוכרת?
- לחסוך אלפי שקלים על עוגות
- ליצור מסורת משפחתית מתוקה ולהעביר את האהבה לאפייה לילדייך
- ללמוד קונדיטוריה מאלופת ישראל בקינוחים
- ואולי אפילו להפוך את התחביב להכנסה נוספת
מה מחכה לך בפנים?
28 שיעורים ו 5.5 שעות תוכן ערוך ומוקלט שזמין לך ללא הגבלת זמן
פרק 1 - מבוא (25 דקות)
- הציוד בקונדיטוריה - נכיר את הציוד ואביזרי האפייה הנפוצים בעולם הקונדיטוריה שיתנו לנו את התוצאה הטובה ביותר בעבודה.
- שקילה חכמה - איך עובדים עם משקל, ואיך נשקול בצורה יעילה שתחסוך לנו זמן וכלים
- איפה קונים חומרי גלם וציוד אפייה
פרק 2 - עוגיות (49 דקות)
- העוגיות הכי שוות שיקפיצו לך את המארז
- מגולגלות קינדר - הלהיט המבוקש והממכר בטכניקה חדשה וקלה
- עוגיות שוקולד צ'יפס - העוגיות הכי מטורפות שיכולות לבד להרכיב מארזים שלמים
- עוגיות אלפחורס - המתכון המיוחד שלי לעוגיות הכי נימוחות וטעימות שאתם הולכים להתמכר אליו!
- עוגיות בראוניז - עוגיות שוקולד במקרם פאדג'י מטורף
פרק 3 - קינוחי כוסות (26 דקות)
- קינוחי כוסות מדליקים בטעמי אוריאו, מרשמלו, ריסיס, ומילקי מהמם
פרק 4 - מוסים ומארזי קינוחים (2 שעות ו 8 דקות)
- איך בוחרים קופסה, איך מסדרים את האלמנטים במארז אסטטי ויפה
- נלמד להכין מוס מושלם במרקם חלק, ללא גושים
- עבודה נכונה עם ג'לטין
- טכניקות הכנה שונות למוס על בסיס גנאש או קרם אנגלז.
- צנצנות מוס בטעמים: מוס קינדר, מוס לוטוס, מוס שוקולד בוואריה, מוס פררו ועוד
- המרת המוס לאינסוף טעמים
- גנאש שוקולד מבריק - לציפוי קינוחי מוס והעשרת הטעם והמראה
- מגנומים מעוצבים וסופר טעמים
פרק 5 - תוספות למארז
- קרם ברולה - נכין את הקינוח הקלאסי והמבוקש בשיטה קלה, בלי אמבטיות מים ובלי זמני אפייה ארוכים
- מיני דונאטס - מיני דונאטס במולטיקייק שמכינים ב 5 דקות, בציפוי יפייפה.
- אלמנטים מצימקאו - נלמד לעבוד נכון עם צימקאו ולהכין אותיות וכתר ובאמצעות עבודה נכונה עם צימקאו תוכלו כך להכין כל אלמנט מצימקאו.
פרק 6 - עוגות מוס "דריפ קייק" (60 דקות)
- עוגת מוס "דו-קולד" דריפ קייק
-
העוגה הכי קלה ומרשימה שיש, עם הגנאש המטריף באפקט הטיפטופים
שכל ילד יומולדת (גם מבוגר) ישמח לקבל! -
עוגת מוס "הורודה" - בסיס קרנצ' שוקולד לבן ופטל
מוס מסקרפונה ושוקולד לבן
גנאש רובי לציפוי
אבל זה לא הכל....
אני רוצה שהמארז שלך יהיה הכי מושלם שיש, לכן הוספתי לך את הבונוסים הבאים לגמרי במתנה!
בונוס מספר 1 - מתנה לרוכשים בנובמבר סייל בלבד
סדנת סופגיות בוטיק
סופגניות שהן קינוחי בוטיק לכל דבר, רכות כמו ענן, עם הפס הלבן באמצע, ונראות כאילו יצאו מהוטרינה בפריז! וזה לא הכל, בתוך הקרמים והתוספות לסופגניות תלמדו גם טכניקות אפייה כמו קרמל, פחנזיות, קרמו, קצפת במרקם מושלם לזילוף ועוד מגוון מתכונים שישמו אתכן בקינוחים שלכם כל ימות השנה!
בונוס מספר 2
פופקורן מקורמל
מי שלא טעם פופקורן מקורמל תוצרת בית, לא מבין את ההתמכרות! תלמדו להכין קרמל, ואיתו להכין את הפופקורן המקורמל שישדרג כל קינוח או עוגה!
בונוס מספר 3
פופקורן פחזניות
למדו להכין מיני פחזניות מהממות לנשנוש, לקישוט או למילוי, פשוט ביס מושלם.
בונוס מספר 4
וגם בונוס מיוחד -הרצאת הדגל שלי שכבר עזרה למאות נשים לפתוח עסק אפייה מהבית:
איך להפוך את התחביב למקצוע ולהתחיל למכור מהבית? (1 שעה ו 23 דקות)
הרצאה מיוחדת ומרתקת שתלמד אותך איך להכין כל קינוח שתרצי, איך להפוך את התחביב למקצוע ולהתחיל למכור מהבית ולהרוויח כסף בתור הכנסה עיקרית או נוספת
בסיום הקורס תדעי להכין
- מוסים מושלמים וחלקים, בטכניקות שונות: גנאש, אנגלז, מסקרפונה.
- נדע להמיר את המוסים השונים לטעמים, בהתאם לסוג המוס.
- קינוחי מוס - בצנצנת או בכוסות
- עוגות מוס מוס מרהיבות עם טיפטופים, דו-קולד, עבודה עם רינג, שקף וג'לטין.
- מגנומים מטריפים ומקושטים, בציפוי שוקולד קראנצ'י.
- קרם ברולה מושלם בטכניקה קלה ופשוטה.
- ומגוון קינוחים שימלאו את המארז ויהפכו אותו לבלתי נשכח: פופקורן מקורמל, מיני דונאטס משגעים, נשיקות מרנג.
- תדעי להרכיב ולעצב מארזים שאי אפשר לעמוד בפניהם!
בנוסף את מקבלת...
ליווי בקבוצה סגורה
קבוצת פייסבוק ו-וואטסאפ סגורה לתלמדים בלבד - בה תוכלו לשאול שאלות, להתייעץ או סתם להשוויץ
חוברת מתכונים מעוצבת להדפסה
חוברת מתכונים מעוצבת עם כל המתכונים מסודרים ומוכנים להדפסה.
גישה 24/7 לכל החיים
הסדנאות נשארות פתוחות לך לצפייה מכל מקום, בכל זמן, ללא הגבלה! ככה שתוכלי תמיד לחזור ולתרגל שוב.
497 שקלים בלבד!
המחיר שלך:
297 שקלים בלבד!
תלמידים מספרים...
תוצרים של תלמידים
המארז של אבירם
המארז של גלית
המארז של שיר
היי ונעים להכיר!
מי אני ולמה ללמוד אצלי?
נעים מאוד, אני מיטל גרוס.
שף קונדיטורית ומנטורית עסקית,
הבעלים והמייסדת של גט קייק – פלטפורמת הקונדיטוריה הגדולה בישראל
וגט קייק סקול -בית הספר המקצועי המוביל ללימודי קונדיטוריה.
וגם אלופת ישראל בקינוחים לשנת 2021.
(גם גברים מוזמנים!)
שגילו את האפייה, ורוצות להתמקצע, ליצור גימורים יפיפיים ולשלוט בכל סודות המקצוע – לרמת קונדיטוריה מקצועית, וליווי והקמת עסק קונדיטוריה ביתי מצליח.
לא חייבים להכין קינוחים מסובכים כדי להרוויח ממכירת קינוחים מהבית
אחרי הקורס תדעי להכין
- תדעי להרכיב ולעצב מארזים שאי אפשר לעמוד בפניהם!
- מוסים מושלמים וחלקים, בטכניקות שונות: גנאש, אנגלז, מסקרפונה.
- נדע להמיר את המוסים השונים לטעמים, בהתאם לסוג המוס.
- קינוחי מוס - בצנצנת או בכוסות
- עוגות מוס מוס מרהיבות עם טיפטופים, דו-קולד, עבודה עם רינג, שקף וג'לטין.
- מגנומים מטריפים ומקושטים, בציפוי שוקולד קראנצ'י.
- קרם ברולה מושלם בטכניקה קלה ופשוטה.
- עוגיות הכי טעימות שכל עוגייה היא קינוח משוגע בפני עצמו
- מגוון קינוחים שימלאו את המארז ויהפכו אותו לבלתי נשכח: פופקורן מקורמל, מיני דונאטס משגעים
כל אחת יכולה להכין מארזי קינוחים מטריפים מהבית!
מה התלמידות אומרות
497 שקלים בלבד!
המחיר שלך:
297 שקלים בלבד!