6 קינוחים שיקפיצו כל וטרינה

37 שיעורים
עם מגוון מתכונים וטכניקות חדשות שיהפכו אותך לקונדיטורית עלית

6.5+ שעות לימוד
הקורס זמין לצפייה מכל מקום 24/7 ללא הגבלת זמן

קבוצת תלמידים סגורה למענה על שאלות

במהלך הקורס נלמד:

מה מחכה לך בפנים?

פררו רושר

פרח רימון

RED LEMON (מתוך אליפות ישראל)

טארט שוקולד לוז

סנט הונורה

גבינה פטל קרנצ' (אליפות ישראל)

כמובן שנלווה אותך עד להצלחה!

ליווי בקבוצת פייסבוק סגורה לתלמידים בלבד

בה תוכלו לשאול שאלות, להתייעץ או סתם להשוויץ

חוברת מתכונים מעוצבת להדפסה

חוברת מתכונים מעוצבת עם כל המתכונים מסודרים ומוכנים להדפסה.

גישה 24/7 לכל החיים

הסדנאות נשארות פתוחות לך לצפייה מכל מקום, בכל זמן, ללא הגבלה! ככה שתוכלי תמיד לחזור ולתרגל שוב.

הצטרפו עכשיו במחיר השקה!

לחצו על הכפתור כדי לעבור לעמוד תשלום מאובטח.
מיד לאחר התשלום הקורס יהיה זמין לכם באזור האישי באתר ללא הגבלת זמן!

שווי חבילת הסדנאות הכוללת  הוא  3300
יש בו טכניקות מתקדמות של מוסים, גלאסז’, בניית עוגות ראווה, ריסוס קטיפה, קלתות של טארטים, קרמל ועוד טכניקות מתקדמות שאני בטוחה שישדרגו את הקינוחיםש לך ויקחו אותך לרמה הבאה!

לכן החלטתי לתמחר את הקורס ב 750 שקלים בלבד

אבל היום במחיר השקה תוכלי ללמוד להכין קינוחי וטרינה מקצועיים מאלופת ישראל בקינוחים במחיר מצחיק של 750

297 שקלים בלבד! 
 **המבצע לזמן מוגבל או ל 50 הראשונים

מי אני ולמה ללמוד אצלי?

נעים מאוד, אני מיטל גרוס.
שף קונדיטורית ומנטורית עסקית,
הבעלים והמייסדת של גט קייק  – פלטפורמת הקונדיטוריה הגדולה בישראל
וגט קייק סקול -בית הספר המקצועי המוביל ללימודי קונדיטוריה.
וגם אלופת ישראל בקינוחים לשנת 2021.

אני מלווה נשים
(גם גברים מוזמנים!)
שגילו את האפייה, ורוצות להתמקצע, ליצור גימורים יפיפיים ולשלוט בכל סודות המקצוע – לרמת קונדיטוריה מקצועית, וליווי והקמת עסק קונדיטוריה ביתי מצליח.

אולי שאלת את עצמך...

כמובן, הסדנאות זמינות לצפייה מיד לאחר הרכישה.
תקבלי מייל עם פרטי הכניסה לאתר ותוכלי לצפות בסדנאות בכל זמן דרך האזור האישי שלך.
ללא הגבלת זמן!

ברוכים הבאים לגט קייק סקול – ברגע שהשלמתם את ההזמנה, הצטרפת לבית ולקהילה.
יש לנו קבוצת פייסבוק סגורה לתלמידים בה אפשר להתייעץ, לשאול שאלות, להשוויץ בתוצרים, לעשות שיתופי פעולה וכמובן גם לקבל סיוע מקצועי.

בקורס יש הסבר על הציוד בקונדיטוריה, כמובן שלא צריך לרוץ לקנות הכל מהתחלה, אלה להתחיל לרכוש לפני הצורך.
הציוד הבסיסי ביותר הוא מיקסר ומשקל מטבח.
רשימת חומרי הגלם כתובה במתכונים 🙂

בניתי את הקורס כך שההסבר והצילום כל כך ברורים ומקיפים – כך שהידע שתקבלו אפילו גדול יותר מסדנה פרונטלית.
בצורה כזו ניתן לחזור לחומר כמה פעמים שרוצים, לא שוכחים כלום וכמובן שאתם בושרה הראשונה ואף אחד לא מסתיר לכם 🙂
צירפתי לכם גם בעמוד תוצאות של תלמידים שלמדנו אצלי בדיוק באופן האופן, והצליחו בגדול.

מה מספרות הבוגרות שלנו?

הצטרפו עכשיו במחיר השקה!

לחצו על הכפתור כדי לעבור לעמוד תשלום מאובטח.
מיד לאחר התשלום הקורס יהיה זמין לכם באזור האישי באתר ללא הגבלת זמן!

שווי חבילת הסדנאות הכוללת  הוא  3300
יש בו טכניקות מתקדמות של מוסים, גלאסז’, בניית עוגות ראווה, ריסוס קטיפה, קלתות של טארטים, קרמל ועוד טכניקות מתקדמות שאני בטוחה שישדרגו את הקינוחיםש לך ויקחו אותך לרמה הבאה!

לכן החלטתי לתמחר את הקורס ב 750 שקלים בלבד

אבל היום במחיר השקה תוכלי ללמוד להכין קינוחי וטרינה מקצועיים מאלופת ישראל בקינוחים במחיר מצחיק של 750

297 שקלים בלבד! 
 **המבצע לזמן מוגבל או ל 50 הראשונים

נוצר באמצעות מערכת הקורסים של
 
סקולילנד

ברוכים הבאים

התחברות לאתר

התחברות מהירה
באמצעות לינק חד פעמי

שלחו לי לאימייל

שלחו לי לטלפון