איך להכין עוגה בחושה במראה של מיליון דולר?

סדנה להכנת עוגת רושם מהממת וטעימה בטירוף - שלא ישאר ממנה פירור! בהתחייבות...

עוגת שוקולד לוז

נכין את בסיס העוגה, נלמד לעבוד בסדר נכון ולאפות בתוך רינג.

קרם שלושת השוקולדים

נכין קרם מהמם מ-3 שוקולדים, שאותו נקציף ונזלף על העוגה - למראה וואו! נלמד לעבוד נכון עם גנאש בלי לשבור אותו ואיך להכין קרם שנותן זילוף מושלם ושפיץ יפה בסוף הזילוף.

טמפרור שוקולד וקישוטי שוקולד

נלמד לטמפרר שוקולד ונכין קישוטי שוקולד משגעים, איתם נקשט את העוגה.

הרכבה וקישוט

נלמד איך לחלץ את העוגה מהרינג בצורה נכונה, ומה סדר הפעולות בהרכבת כל מה שהכנו לעוגה אחת מהממת במיוחד.

מתכונים כתובים

בכל שיעור מתכון כתוב ומסודר לנוחיותכם.

צפייה 24/7

צפו מתי שנוח לכם, מאיפה שבא לכם. חיזרו למתכון ולסרטוני ההדרכה ברגע ההכנה ככה שאין מצב שתשכחו אף שלב!

עוגת שוקולד-לוז ללא גלוטן

נכין עוגת שוקולד מהממת וממכרת במיוחד!

רכיבים:
200 גרם ביצים
150 גרם סוכר
150 גרם שוקולד מריר
100 גרם חמאה
100 גרם מחית לוז
50 גרם קורנפלור
5 גרם עמילן טפיוקה

הוראות הכנה:
מחממים תנור ל 170 מעלות.
מקציפים ביחד ביצים וסוכר.
בנתיים ממיסים ביחד חמאה ושוקולד
מוזגים למיקסר את תערובת השוקולד
מוסיפים את מחית הלוז
מוסיפים קורנפלור ועמילן טפיוקה, מעבדים קצר כמעט עד איחוד.
מסיימים את איחוד התערובת עם לקקן
מעבירים לרינג 22 משומן שאטמנו עם נייר כסף ונייר אפייה.
אופים 45 דקות עד שהעוגה אפויה, לא רוטטת, ומקבלת קרום יפה בחלק העליון.
מצננים לחלוטין לפני החילוץ.

ניתן לאפות ברינג או בתבנית קפיץ
לפרווה – נחליף חמאה ב 75 גרם שמן קנולה
ניתן להחליף את ה 55 גרם יבשים בקמח או בתערובת קמח רב תכליתי ללא גלוטן

עוגת שוקולד-לוז ללא גלוטן
קרם שלושה שוקולדים

נכין קרם מטריף מ-3 שוקולדים.

רכיבים:
100 גרם שוקולד מריר
100 גרם שוקולד חלב
100 גרם שוקולד לבן
30 גרם חמאה רכה
350 גרם שמנת מתוקה
3 גרם ג’לטין אבקה
18 גרם מים קרים

הוראות הכנה:
משרים ביחד ג’לטין ומים קרים עד שהג’לטין סופח את כל המים.
מרתיחים שמנת מתוקה.
מוזגים מעל מד ליטר עם שלושת השוקולדים.
מוסיפים חמאה וטוחנים.
ממיסים את תערובת הג’לטים ומוסיפים לקרם, טוחנים שוב עד לאיחוד.
מעבירים את הקרם לקופסה רחבה, מכסים בניילון נצמד עד לשטח פנים.

  • לפרווה – משתמשים רק בשוקולד מריר, במקום שמנת מתוקה שמנת צמחית או קרם קוקוס, במקום חמאה בשמן קוקוס קר או מחמאה.
  • כמות השמנת בפרווה עולה ל 450

עוגת שוקולד-לוז ללא גלוטן
קישוט שוקולד דיסקיות

נטמפרר שוקולד בשיטת הטאבלז’ ונלמד להכין קישוט שוקולד מקסים וקליל!

עוגת שוקולד-לוז ללא גלוטן
הרכבת העוגה

הגענו לחלק הסיום:
נחלץ את העוגה מהרינג
נקציף את הקרם ונזלף על העוגה.
נקשט בדיסקיות השוקולד.

נוצר באמצעות מערכת הקורסים של
 
סקולילנד

ברוכים הבאים

התחברות לאתר

התחברות מהירה
באמצעות לינק חד פעמי

שלחו לי לאימייל

שלחו לי לטלפון