תמונה של מיטל גרוס

מיטל גרוס

תפוח מסוכר

הממתק הנוסטלגי של יום העצמאות!

כל כך פשוט להכין תפוחים או פשוט סוכריות טעימות תוצרת בית.

מה צריך?

רכיבים:

איך מכינים?

מביאים לרתיחה את הסוכר עם המים וצבע מאכל, מוסיפים גלוקוזה וממשיכים לבשל עד 155 מעלות.

מכבים את האש, מחכים קצת שהבועות ירדו ומתחילים לצפות את התפוחים.
מניחים על מגש עם נייר אפייה או סיליקון ומחכים שיתקרר לחלוטין.

עוטפים בצלופן וחוגגים 🇮🇱🎉

הצעות בשבילך

קבלו 20% על כל הסדנאות הדיגיטליות עם קוד קופון getcake20

כתיבת תגובה

נוצר באמצעות מערכת הקורסים של
 
סקולילנד

ברוכים הבאים

התחברות לאתר

התחברות מהירה
באמצעות לינק חד פעמי

שלחו לי לאימייל

שלחו לי לטלפון