סדנת שוקולד
ופרלינים
קונדיטוריה מקצועית מעשית
| באר יעקב
בואו לגלות את עולם השוקולד בסדנה מעשית, מלא בידע, כיף ומלאאא שוקולד!
מה נלמד בסדנה?
- איך להכין פרלינים מבריקים וצבעוניים
- איך להכין מגוון מילויים גנאשים וקרמים
- מה זה טמפרור, למה זה חשוב, ואיך מטמפררים שוקולד
- עבודה עם תבניות פוליקרבונט לשוקולד
- עבודה עם איירבראש קומפרסור לצביעת פרלינים
- צביעת פרלינים ידנית בחמאת קקאו
מה תקבלו?
- חוברת מתכונים מעוצבת מודפסת
- מארז מפנק עם השוקולדים שנכין
איפה, מתי וכמה?
- באר יעקב, קרוב לרכבת
- עלות הסדנה: 450 שקלים
- משך הסדנה: 4-5 שעות
תאריכים קרובים
- יום רביעי, 9:30, 31.5
- יום שלישי, 16:30, 6.6
מי אני ולמה ללמוד אצלי?
נעים מאוד, אני מיטל גרוס.
שף קונדיטורית ומנטורית עסקית,
הבעלים והמייסדת של גט קייק – פלטפורמת הקונדיטוריה הגדולה בישראל
וגט קייק סקול -בית הספר המקצועי המוביל ללימודי קונדיטוריה.
וגם אלופת ישראל בקינוחים לשנת 2021.
אני מלווה נשים
(גם גברים מוזמנים!)
שגילו את האפייה, ורוצות להתמקצע, ליצור גימורים יפיפיים ולשלוט בכל סודות המקצוע – לרמת קונדיטוריה מקצועית, וליווי והקמת עסק קונדיטוריה ביתי מצליח.
(גם גברים מוזמנים!)
שגילו את האפייה, ורוצות להתמקצע, ליצור גימורים יפיפיים ולשלוט בכל סודות המקצוע – לרמת קונדיטוריה מקצועית, וליווי והקמת עסק קונדיטוריה ביתי מצליח.