עוגת מרציפן-לימון דובדבן עם מרנג איטלקי
צפו בשיעור
מה נלמד בשיעור?
ספוג מרציפן-לימון-דובדבן
הכרות עם סוגי המרנג והכנת מרנג איטלקי
עבודה עם שקית זילוף, וזילוף סנט הונורה
שלב אחרי שלב
להורדת חוברת מתכונים לחצו כאן
לעוד תכנים מתוקים עקבו אחריי
קבוצת הוואטסאפ "אופים עם גט קייק"
קבוצת הפייסבוק - עושים קונדיטוריה
@meital_gross_pastry_chef
נוצר באמצעות מערכת הקורסים של
סקולילנד
התחברות לאתר
שם משתמש או כתובת אימייל
ססמה
זכור אותי
התחברות
שחזור סיסמה?
|
הרשמה
המשך באמצעות פייסבוק