אם את אוהבת לאפות, אבל…
מתעצבנת כל פעם שהעוגה לא יוצאת כמו בתמונה,
שוברת את הראש על קינוחים שלא מצליחיםש,
ומפחדת מהיום שבו מישהו יבקש “רק עוגת מוס פשוטה”…
אני כאן כדי להגיד לך – את לא לבד!
גם אני הייתי שם.
לפני 9 שנים התחלתי לשחק עם מתכונים
ניסיתי להכין פחזניות
קניתי חומרי גלם, פיניתי את כל השישי
עשיתי בילד-אפ לכולם,
אבל..
לא היו שום פחזניות, רק משהו שנראה כמו פיתות קטנות..
בנקודה הזאת החלטתי – אני לוקחת את התחביב שלי ברצינות
והתחלתי ללמוד קונדיטוריה בשביל הכיף
לא היה לי מושג שבעוד כמה שנים אזכה באליפות ישראל בקינוחים ואקים בית ספר משלי עם אלפי תלמידות מרוצות!
היום אני כאן לגלות את הסודות – ולחלוק אותם איתך.
הקורס שלנו מביא אליך את כל הידע והטכניקות של קונדיטורים מנוסים –
ישר למטבח שלך, בקצב שלך, ובזמן שנוח לך.
תארי לך שאת פותחת את המקרר – והוא מלא קינוחים יפים, צבעוניים, כמו במאפייה.
כל מי שנכנס הביתה שואל “באמת את הכנת את זה?”
פתאום, את לא חוששת לנסות מתכון חדש – כי את יודעת שכל שלב ברור, וכל קינוח יצליח לך בדיוק כמו בתמונות.
אם ניסית כבר מתכונים, קנית חומרי גלם, צפית באינסוף סרטונים ביוטיוב…
ועדיין, התוצאה לא נראית כמו שרצית.
זה לא אשמתך – פשוט אף אחד לא לימד אותך את השיטות של המקצוענים בצורה ברורה וקלה, בלי שטיקים ובלי תסכולים.
אז למה לא להתחיל ליהנות מאפייה, ולגלות כמה זה פשוט כשעובדים עם כלים נכונים והדרכה אמיתית?
תלמדי סוף סוף איך להכין מוסים חלקים, קלים ואווריריים. תגלי את הסוד לעבודה עם ג’לטין, טכניקות דריפ קייק, מוסים בטעמים מיוחדים, גנאש טיפטופים, בסיסים מפנקים ועוד – בלי לפחד שהעוגה תקרוס.
איך להכין מארז קינוחים מושלם: כולל מוסים מצופים, מיני דונאטס, מגנומים, קרם ברולה, סידור מארזים ואלמנטים לקישוט.
תלמדי בצק שמרים שתמיד מצליח, עוגות שמרים קרנץ’, רוגלך כמו במאפייה, בריוש מפנק, עוגות שמרים עם קרמים, וחלה לשבת עם פטנט סודי.
תדעי להכין עוגת גן מושלמת בקופסה ועוגות יום הולדת גבוהות, בסיס טורט מושלם, קצפת לעיטוף, טכניקות זילוף, עיטוף “שבר”, קישוטים מיוחדים – איירבראש, כדואים מטאלים, דפי סוכר, דפי טרנספר, איזומלט, אותיות ועוד. והכל בקלות.
מגון עוגיות שוות – עוגיות שוקולד צ’יפס, קרמבל קוקיז, רד וולווט, מגולגלות קינדר, עוגיות אמסטרדם, אוזני המן מיוחדות ועוד – מתכונים שפשוט מצליחים!
קבלי קורס מיוחד שיגלה לך את כל הטכניקות להכנת פחזניות קרמבל סנט הונורה – בצק רבוך שמקבל ציפוי קרמל מבריק, קרם מסקרפונה עשיר, וזילוף קלאסי שלא תמצאי בשום מקום אחר.
שיעור בלעדי בו תלמדי להכין טארט לימון מפנק וטארט שוקולד לוז מקצועי. תלמדי להכין בצק פריך שקדים לטארט, לרדד ולחתוך בצורה מדויקת, ולהרכיב ולזלף וכמובן להכין קרמים מטריפים!
איפה לקנות ציוד וחומרי גלם במחירים משתלמים
איך לעבוד עם משקל ולחסוך בלאגן במטבח
מתכונים מעוצבים ומפורטים שתמיד יהיו זמינים לך
כדי שתמיד יהיה לך ביטחון במטבח
כמה עולה להירשם לסדנה כזו אצל קונדיטורית? אלפי שקלים.
רק לקנות עוגה אחת – בקלות 150 ש”ח.
כל המידע הזה, כל השיעורים, כל הליווי – הם בשווי של מעל:
אבל לך, כאן ועכשיו – כל הקורס כולו, גישה ללא הגבלה במבצע מיוחד לזמן מוגבל-
(או ב – 3 תשלומים של 65 ש”ח בלבד)
לחצי על הכפתור כאן למטה, מלאי את הפרטים בדף מאובטח, ותוך כמה דקות את כבר מקבלת גישה לכל התכנים.
קוראים לי מיטל גרונדמן גרוס, שף קונדיטורית ואלופת ישראל בקינוחים, מייסדת והבעלים של פלטפורמת הקונדיטוריה GETCAKE, ובית הספר ללימוד קונדיטוריה מתחביב למקצוע גט קייק סקול.
ב-8 שנים האחרונות אחרי שלמדתי בבתי הספר הטובים בעולם והכשרתי מעל 5,000 תלמידים בתחום הקונדיטוריה,
אני כאן כדי לחלוק את כל הידע הזה איתך,
כדי לעזור לך להפוך לקונדיטורית שתמיד חלמת,
וגם אם תרצי, להקים עסק אפייה מהבית!