המצב הנוכחי
לא רשום
מחיר
‏149.00 ‏₪

גט קייק וחברים

פרויקט מיוחד של סדנאות אפייה במחיר לכל כיס

מנויים רשומים - לצפייה בסדנה יש ללחוץ על השיעורים תחת "תוכן הקורס" בהמשך העמוד.

גט קייק וחברים

פרויקט מיוחד של סדנאות אפייה במחיר לכל כיס

הקורס מכיל 11 סדנאות אפייה של 10 קונדיטורים שונים.

המחיר הכל כך זול הזה מתאפשר בגלל שאת הסדנאות צילמנו בבית במצלמה ביתית, בימי הגל הראשון של הקורונה,

כדי לתת מענה ולאפשר לכל אחד ללמוד לאפות קינוחים מושלמים מהבית!

אבל אל תטעו, הסדנאות סופר מקצועיות ברמת התכנים, ההסברים מדוייקים והמתכונים? לכל החיים!

מאות תלמידים מרוצים שכבר לא מפחדים מקונדיטוריה. 

מה בקורס?

11 סדנאות אפייה של 10 קונדיטורים מובילים

הקורס המושלם למי שרוצה ללמוד הכל מהכל - במחיר לכל כיס!
הסדנאות שתלמדו בקורס:

קינוחי מוס אישיים - חן כהן

הכנת מוסים בצורה נכונה ומדויקת טכניקות לעבודה עם ג'לטין עבודה עם תבניות סיליקון ועוד!

קינוחי ג'לי בתלת מימד - ורד סער

הכנת הג'לי המיוחד עם המתכון הסודי, הכנת ג'לי בצבעים שונים טכניקה להכנת פרחים, שילוב פירות ועוד עם מחטים שיש גם בבית

קינוחי כוסות מודרניים - סיון כהן

תלמדו להכין קינוחי כוסות משגעים על בסיס מוסים וגנאשים בטעמים מיוחדים! טכניקות הרכבה של טעמים ומרקמים ועוד טיפים שווים ביותר

מי מפחד משמרים? - רוני מן

תלמדו להכין בצק שמרים מושלם טכניקות לעיצוב העוגות ב-4 צורות שונות וכמה סודות על עולם השמרים שהפתיעו גם אותי!

עוגת המספרים - עינבל שלו

תלמדו איך להכין בקלי קלות את עוגת המספרים שמשגעת את המדינה! ותקבלו גם קובץ להדפסה עם 64 אותיות מספרים וצורות!

עוגת גבינה אפויה וקינוחי מוס גבינה - נטלי בואטה

תלמדו להכין עוגת גבינה גבוהה ואוורירית שנמסה בפה ולא צונחת וגם קינוחי כוסות גבינה ופירורים טעימים בטירוף

טארט שקדים ופירות יער- אורית דודאי

תלמדו להכין בצק פריך מושלם וטיפים לקבלת קלתית ישירה. תלמדו להכין קרם שקדים שיהיה הבסיס לטארט שקדים פירות ממכר!

פחזניות מרשימות בקלות - נועה עינת

תלמדו להכין פחזניות עם קרמבל משגע, ממולאות בקרם מסקרפונה וניל. עבודה עם בצק רבוך, טיפים וטריקים לפיצוח הקינוח המרשים הזה

סדנת שוקולד ופרלינים - מיטל גרוס(בונוס)

טמפרור והכנת פרלינים איך מטמפררים שוקולד - נלמד 2 שיטות לטמפרור קל איך עובדים עם תבניות שוקולד ומכינים פרלינים מושלמים ואיך מכינים את הפרלינים הצבעוניים היפים??

עוגת ראווה - מיטל גרוס(בונוס)

איך להכין את העוגה המרהיבה עם הציפוי המבריק!! מוסים, אינסרטים, עבודה עם רינגים, עבודה עם ג'לטין וכמובן איך להכין גלאסז'!

סדנת מקרונים - מיטל גרוס(בונוס)

איך מכינים את העוגיה שמשגעת את המדינה? עוגיות מקרון מקמח שקדים, אבקת סוכר, ומרנג איטלקי - שלב אחרי שלב לתוצאה מושלמת בכל פעם מחדש!

כל המתכונים מפורטים

בכל סדנה תקבלו מתכון כתוב ומפורט שניתן להורדה ולהדפסה.

קבלו הצצה למה תלמדו בקורס:

נוצר באמצעות מערכת הקורסים של
 
סקולילנד

ברוכים הבאים

התחברות לאתר

התחברות מהירה
באמצעות לינק חד פעמי

שלחו לי לאימייל

שלחו לי לטלפון