דיי נו, את הכנת??

מיוחד לכל מי שרוצה ללמוד להכין קינוחים משגעים לחגים וגם להעשיר את הידע בקונדיטוריה

יש את הרגע הזה בסוף הארוחה שהקינוח מוגש לשולחן,
“ואוו, את הכנת? מושלם!”
ואחרי זה יוסיפו גם – 
“את עושה את זה באופן מקצועי? כי את צריכה, אולי אפילו כדאי שתתחילי למכור”

וזה יהיה הסוד הקטן שלנו,
שלמדת להכין את כל הקינוחים המטורפים האלה
שנראים כאילו הכין קונדיטור מפריז
לגמרי מהבית שלך, תוך ימים בודדים…

אם את אוהבת לארח
או חייבת לפנק בקינוח שווה בכל מקום שאת הולכת
או שאת כבר בתחום ורוצה להעשיר את הידע וללמוד עוד,

הכנתי לך קורס מתוק מתוק,
מהדורה מיוחדת לחגים
שיקפיץ את יכולות האפייה שלך
ויסדר אותך עם קינוחים לכל החגים ויותר!

תכירו את - SWEET HOLIDAYS

מה מחכה לך בפנים?

עוגת דבש עם קרמבל שקדים ותפוחים

בשיעור זה נכין עוגת דבש קלאסית, סופר טעימה ומיוחדת, עם קרמבל שקדים ותפוחים ממכר!

טארט טאטין

קלאסיקה בביצוע מודרני, טארט מושלם אפוי עם עוגת וניל ותפוחים בקרמל.

קונקורד מודרני

בסיס שטרויזל שקדים מלוח ושוקולד משוחזר, מוס שוקולד מריר, גלאסז' קקאו, מרנג קקאו וחבק שוקולד מטומפרר (פרווה)

פררו רושר

כדורי אושר ממולאים בופל נוגט קרנצ'י ומוס שוקולד עשיר, בציפוי רושר.

פרח רימון

קינוח ראווה המורכב מבסיס רולדת ג'קונד, מרמלדת רימונים, מוס רובי, ציפוי קטיפה, וקישוט שוקולד אדום מטומפרר

איזה טכניקות מסתתרות בין הקינוחים

בנוסף את מקבלת...

ליווי בקבוצה סגורה

קבוצת פייסבוק סגורה לתלמדים בלבד - בה תוכלו לשאול שאלות, להתייעץ או סתם להשוויץ

חוברת מתכונים מעוצבת להדפסה

חוברת מתכונים מעוצבת עם כל המתכונים מסודרים ומוכנים להדפסה.

גישה 24/7 לכל החיים

הסדנאות נשארות פתוחות לך לצפייה מכל מקום, בכל זמן, ללא הגבלה! ככה שתוכלי תמיד לחזור ולתרגל שוב.

בונוסים

אני כבר מדמיינת את החיוך שלך כשאת מגישה את הקינוחים האלה לשולחן..

אני רוצה שהחג שלך יהיה הכי מתוק שיש גם בין הארוחות, לכן כשאת נרשמת את מקבלת ממני בנוסף גם את הבונוסים הבאים במתנה:

מה עוד את מקבלת כשאת נרשמת לקורס "סוויט הולידייז" ?

עוגיות תמרים מגולגלות

אלמד אותך להכין בצק פטנט שאני משתמשת בו לעוד המון עוגיות כמו: אוזני המן, פרח ריבה, וגם מעמול של מגולגלות תמרים משגעות!

חלה של שישי

איך להכין חלה קלאסית, גבוהה, לבנה מבפנים, עם צמה של 4? אחרי הסדנה הזאת תכינו רק חלות של בית

תני לעצמך (ולכל הסובבים אותך) מתנה לחג
מה ההשקעה בקורס?
הקורס מכיל תוכן מקצועי ברמה גבוהה, והשווי של כל הקורסים והבונוסים שנתתי לך הוא מעל 1500 שקלים בקלות. למרות זאת כדי להנגיש את הקורס לכל חובבת אפייה, החלטתי לתת הנחה משמעותית ולתמחר אותו רק ב:

497 שקלים בלבד!

אבל אם את זריזה מספיק, תהני ממחיר השקה - כל עוד הטיימר פעיל זכית במחיר מיוחד לזמן מוגבל
שעות
דקות
שניות

המחיר שלך:
297 שקלים בלבד!

יש לי שאלה..

לאחר השלמת ההרשמה, תקבלי מייל עם פרטי הגישה שלך לאתר. תוכלי להתחבר לאתר מכל מכשיר מחשב או סמארטפון ולצפות בקורס.

הקורס מורכב מהקינוחים בתיאור כאן למעלה, כל קינוח בנוי לרוב מכמה מתכונים והכל מוסבר בפירוט בסרטוני הדרכה שלב אחרי שלב.

אז לסיכום:

פרטי כניסה לאתר
קישור לקבוצת התלמידים לשאלות
סרטונים מלאים שלב אחרי שלב של כל מה שמכינים בקורס
חוברת מתכונים מעוצבת להדפסה

האמת היא, שהדרך הכי טובה ללמוד זה כשאת מקבלת את ההדרכה המלאה והמפורטת, את יכולה לצפות בה כמה פעמים עד שתביני בדיוק מה את עושה בכל שלב, איך זה אמור להיראות, ולאיזה מרקם לצפות, 
ואז את  ניגשת להכין בביטחון ומקבלת את התוצאה כבר בניסיון הראשון, מהבית שלך עם הכלים שלך!

הבעיה העיקרית בסדנאות פיזיות, שהכל קורה מהר מידי, אין לך דרך לחזור על החומר ולעיתים יעברו חודשים עד שבכלל תכיני מה שלמדת, גם אז סביר שתתאכזבי שזה לא יצא כמו שיצא למדריכה בסדנה.

כאן כל החומר זמין לך מתי שאת רוצה ככה שתמיד הכל טרי בראש, ואת יכולה תמיד לשאול שאלות.

דרך האתר אפשר לשלם באשראי, ביט וגוגל פיי.

לפייבוקס או העברה בנקאית , תרשמי לי בוואטסאפ 0509115150 ואתן לך את הפרטים.

ביוטיוב יש בעיקר סרטונים מהירים, שמעבירים חוויה ולא ממש לימוד.
ובטח לא מגיעים לרמה גבוהה וטכניקות כמו שאני מלמדת כאן בקורס

היי ונעים להכיר!

מיטל גרוס, שף קונידטור ושוקולטיירית, אלופת ישראל בקינוחים 2021, יזמית, בעלים ומייסדת של פלטפורמות הקונידטריה הגדולות: גט קייק וגט קייק סקול.

אני מלווה נשים שגילו את האפייה, שנהנות מהיצירתיות שבמטבח ורוצות ליצור גימורים מקצועיים ועוזרת להן להכיר את הסודות של עולם הקונדיטוריה, לקבל מחמאות על הקינוחים הטעימים והיפהפיים שהן עושות, ללמוד קונדיטוריה מקצועית איכותית מודרנית, ומלווה אותן בהקמת עסק קונדיטוריה מצליח. (גם גברים מוזמנים באהבה)

אני מגיעה במקור מתחום התוכנה והטכנולוגיה, ולכן הדיוק וההקפדה על הפרטים הקטנים, ביחד עם האהבה שלי למתוק ישר התחברו לי!

כבר 7 שנים שאני חיה ונושמת קונדיטוריה, אני לומדת ממיטב בתי הספר המובילים בארץ, ומהשפים המובילים בעולם.

והפשן האמיתי שלי – הוא להעביר את הידע הזה הלאה – אליכם!
ולראות אתכם מתאהבים כמוני – פורצים את גבולות היכולת שלכם –
מקבלים אומץ
והופכים להיות קונדיטורים מצליחים!

אני מזמינה אתכם להצטרף אליי לעולם מתוק של אפייה 🍰

ללמוד להכין קינוחים של פריז לשולחן החג שלך!

הגיע הזמן לשדרג את הקינוחים שלך ולפנק את המשפחה בקינוחים מיוחדים באמת

איזה טכניקות מסתתרות בין הקינוחים

הפריצה לחנות הממתקים של קונדיטורים מקצועיים ברחבי הארץ - כל הסודות והטריקים בקורס אחד במחיר מיוחד לזמן מוגבל!
תני לעצמך (ולכל הסובבים אותך) מתנה לחג
מה ההשקעה בקורס?
הקורס מכיל תוכן מקצועי ברמה גבוהה, והשווי של כל הקורסים והבונוסים שנתתי לך הוא מעל 1500 שקלים בקלות. למרות זאת כדי להנגיש את הקורס לכל חובבת אפייה, החלטתי לתת הנחה משמעותית ולתמחר אותו רק ב:

497 שקלים בלבד!

אבל אם את זריזה מספיק, תהני ממחיר השקה - כל עוד הטיימר פעיל זכית במחיר מיוחד לזמן מוגבל
שעות
דקות
שניות

המחיר שלך:
297 שקלים בלבד!

נוצר באמצעות מערכת הקורסים של
 
סקולילנד

התחברות לאתר