יש את הרגע הזה בסוף הארוחה שהקינוח מוגש לשולחן,
“ואוו, את הכנת? מושלם!”
ואחרי זה יוסיפו גם –
“את עושה את זה באופן מקצועי? כי את צריכה, אולי אפילו כדאי שתתחילי למכור”
וזה יהיה הסוד הקטן שלנו,
שלמדת להכין את כל הקינוחים המטורפים האלה
שנראים כאילו הכין קונדיטור מפריז
לגמרי מהבית שלך, תוך ימים בודדים…
אם את אוהבת לארח
או חייבת לפנק בקינוח שווה בכל מקום שאת הולכת
או שאת כבר בתחום ורוצה להעשיר את הידע וללמוד עוד,
הכנתי לך קורס מתוק מתוק,
מהדורה מיוחדת לחגים
שיקפיץ את יכולות האפייה שלך
ויסדר אותך עם קינוחים לכל החגים ויותר!
בשיעור זה נכין עוגת דבש קלאסית, סופר טעימה ומיוחדת, עם קרמבל שקדים ותפוחים ממכר!
קלאסיקה בביצוע מודרני, טארט מושלם אפוי עם עוגת וניל ותפוחים בקרמל.
בסיס שטרויזל שקדים מלוח ושוקולד משוחזר, מוס שוקולד מריר, גלאסז' קקאו, מרנג קקאו וחבק שוקולד מטומפרר (פרווה)
כדורי אושר ממולאים בופל נוגט קרנצ'י ומוס שוקולד עשיר, בציפוי רושר.
קינוח ראווה המורכב מבסיס רולדת ג'קונד, מרמלדת רימונים, מוס רובי, ציפוי קטיפה, וקישוט שוקולד אדום מטומפרר
קבוצת פייסבוק סגורה לתלמדים בלבד - בה תוכלו לשאול שאלות, להתייעץ או סתם להשוויץ
חוברת מתכונים מעוצבת עם כל המתכונים מסודרים ומוכנים להדפסה.
הסדנאות נשארות פתוחות לך לצפייה מכל מקום, בכל זמן, ללא הגבלה! ככה שתוכלי תמיד לחזור ולתרגל שוב.
אלמד אותך להכין בצק פטנט שאני משתמשת בו לעוד המון עוגיות כמו: אוזני המן, פרח ריבה, וגם מעמול של מגולגלות תמרים משגעות!
איך להכין חלה קלאסית, גבוהה, לבנה מבפנים, עם צמה של 4? אחרי הסדנה הזאת תכינו רק חלות של בית
497 שקלים בלבד!
המחיר שלך:
297 שקלים בלבד!
לאחר השלמת ההרשמה, תקבלי מייל עם פרטי הגישה שלך לאתר. תוכלי להתחבר לאתר מכל מכשיר מחשב או סמארטפון ולצפות בקורס.
הקורס מורכב מהקינוחים בתיאור כאן למעלה, כל קינוח בנוי לרוב מכמה מתכונים והכל מוסבר בפירוט בסרטוני הדרכה שלב אחרי שלב.
אז לסיכום:
פרטי כניסה לאתר
קישור לקבוצת התלמידים לשאלות
סרטונים מלאים שלב אחרי שלב של כל מה שמכינים בקורס
חוברת מתכונים מעוצבת להדפסה
האמת היא, שהדרך הכי טובה ללמוד זה כשאת מקבלת את ההדרכה המלאה והמפורטת, את יכולה לצפות בה כמה פעמים עד שתביני בדיוק מה את עושה בכל שלב, איך זה אמור להיראות, ולאיזה מרקם לצפות,
ואז את ניגשת להכין בביטחון ומקבלת את התוצאה כבר בניסיון הראשון, מהבית שלך עם הכלים שלך!
הבעיה העיקרית בסדנאות פיזיות, שהכל קורה מהר מידי, אין לך דרך לחזור על החומר ולעיתים יעברו חודשים עד שבכלל תכיני מה שלמדת, גם אז סביר שתתאכזבי שזה לא יצא כמו שיצא למדריכה בסדנה.
כאן כל החומר זמין לך מתי שאת רוצה ככה שתמיד הכל טרי בראש, ואת יכולה תמיד לשאול שאלות.
דרך האתר אפשר לשלם באשראי, ביט וגוגל פיי.
לפייבוקס או העברה בנקאית , תרשמי לי בוואטסאפ 0509115150 ואתן לך את הפרטים.
ללא הגבלת זמן!!
ביוטיוב יש בעיקר סרטונים מהירים, שמעבירים חוויה ולא ממש לימוד.
ובטח לא מגיעים לרמה גבוהה וטכניקות כמו שאני מלמדת כאן בקורס
מיטל גרוס, שף קונידטור ושוקולטיירית, אלופת ישראל בקינוחים 2021, יזמית, בעלים ומייסדת של פלטפורמות הקונידטריה הגדולות: גט קייק וגט קייק סקול.
אני מלווה נשים שגילו את האפייה, שנהנות מהיצירתיות שבמטבח ורוצות ליצור גימורים מקצועיים ועוזרת להן להכיר את הסודות של עולם הקונדיטוריה, לקבל מחמאות על הקינוחים הטעימים והיפהפיים שהן עושות, ללמוד קונדיטוריה מקצועית איכותית מודרנית, ומלווה אותן בהקמת עסק קונדיטוריה מצליח. (גם גברים מוזמנים באהבה)
אני מגיעה במקור מתחום התוכנה והטכנולוגיה, ולכן הדיוק וההקפדה על הפרטים הקטנים, ביחד עם האהבה שלי למתוק ישר התחברו לי!
כבר 7 שנים שאני חיה ונושמת קונדיטוריה, אני לומדת ממיטב בתי הספר המובילים בארץ, ומהשפים המובילים בעולם.
והפשן האמיתי שלי – הוא להעביר את הידע הזה הלאה – אליכם!
ולראות אתכם מתאהבים כמוני – פורצים את גבולות היכולת שלכם –
מקבלים אומץ
והופכים להיות קונדיטורים מצליחים!
אני מזמינה אתכם להצטרף אליי לעולם מתוק של אפייה 🍰
497 שקלים בלבד!
המחיר שלך:
297 שקלים בלבד!