תוכנית ההכשרה המקצועית האינטרנטית מבית גט קייק, ללימודי קונדיטוריה בסטנדרט בין-לאומי:

אם את אוהבת לאפות ויש לך חלום לפתוח עסק קונדיטוריה ביתי
אם בא לך להכין את העוגות המשגעות
עם הגלאסז’ או העיטוף המושלם…
במרקם המדוייק ובטעמים משגעים,
כאלה שאפשר להכין רק אם את מקצוענית
ורק בקונדיטוריה תוצרת בית איכותית

אם את רוצה לקבל תוצאות מהירות, ולהכיר את השיטה שמאפשרת לך כבר מההתחלה להתחיל למכור – 
בלי להתפשר על מקצועיות
וגם – בא לך שנביא את הלקוחות עד אליך
זאת התוכנית בשבילך!

קורס קונדיטוריה מקיף ומקצועי מעל 180 שיעורים (אונליין)

מעטפת ליווי ותמיכה בפייסבוק, וואטסאפ וזום

גישה לכל החיים! בכל זמן ומכל מקום

למידה מהבסיס לרמת גימור מקצועית

נלמד שיווק וניהול עסק

פרסום חינם בפלטפורמת הקונדיטוריה גט קייק

אני מזמינה אותך לצפות בסרטון עדויות של בוגרות מטרפת הזהב:

אז מה כוללת התוכנית ואיך זה עובד?

שלב 1 - הופכים למקצוענים

בתוכנית עובדים בשיטה מיוחדת שמאפשרת לך להתחיל למכור כבר בחודש הראשון!

לומדים כל נושא החל מרמת התיאוריה,
תוך למידת טכניקות עבודה מתקדמות,
עד להכנת הקינוחים ברמה מקצועית!

ככה שבעצם את לומדת כל נושא לעומק ואת כבר יכולה להתחיל למכור אותו! (בדקנו וזה עובד)

שלב 2 - אוטוריטה

מקצוענית אמיתית צריכה לדעת להכין כל מתכון, לייצר מתכונים וקינוחים משלה, להעביר סדנאות אפייה ולמצוא את הבידול והמומחיות שלך, כדי שתוכלי לבלוט מעל התחרות!

שלב 3 - פרסום ושיווק

את לומדת איך להקים את העסק שלך, מרמת פתיחת עוסק פטור - עד רמת האסטרטגיה, שיווק, תמחור ומכירות!
באמצעות שיטות שיווק מודרניות, ומהלכים מיוחדים שתוכלי לבצע בכל זמן ולהזרים לקוחות לעסק שלך!

בונוס

לבסוף (או תוך כדי - תלוי בך),
נפרסם אותך בפלטפורמת הקונדיטוריה המצליחה שלנו: גט קייק -
המקשרת בין אנשים שרוצים לצרוך קונדיטוריה ביתית איכותית, לקונדיטורים ביתיים ממש כמוך!

את מקבלת אתר משלך, עם כל הקינוחים וסדנאות האפייה שלך ככה שהלקוחות יגיעו עד אליך!

 

תוכנית מטרפת הזהב של גט קייק תיקח אתכם בדרך הבטוחה להצלחה!
צפו בסילבוס התוכנית:

שלב 1 - הופכים למקצוענים

החלק הראשון מכיל סדנאות אפייה מקיפות בכל נושאי היסוד בקונדיטוריה:
בכל סדנה כזאת לומדים מספר סוגי קינוחים,
שכל קינוח מורכב לרוב ממספר מתכונים
ככה שתקבלו ארגז כלים של יותר ממאה מתכונים, טכניקות, קרמים, בצקים, קישוטים..
כל הקינוחים היפים מהחלומות שלכם – הכל שם!

צנצנת העוגיות שלי

איך מכינים עוגיות מושלמות פעם אחר פעם
נכין את העוגיות הכי טרנדיות ומבוקשות
נלמד טכניקות להכנת כל עוגייה
ונהיה אלופות בבצק פריך!

טארטים פריזאים

איך מכינים טארטים ישרים ומדוייקים  – עם אפייה מוקדמת או בלי.  
נעבוד עם רינגים דקורטיבים, ונכין טארטים מושלמים במגוון מילויים, קרמים, ציפויים וקישוטים!

בחושות מהסרטים

אחרי הקורס הזה אין מצב ליפול עם עוגה בחושה! תדעו להכין כל עוגה, שתצא מושלמת ובדיוק במידת העשייה הנכונה!
תלמדו טכניקות לקישוט ופרזנטציות שיגרמו לעוגה הכי פשוטה להיראות מיליון דולר.

מוסים ועוגות ראווה

להיות אלופים במוסים – לדעת להכין כל מוס בכל טעם, לתכנן עוגות וטרינה מטורפות ולהרשים עם פרזנטציות משגעות!
מרמת הבסיס, לעוגת הדריפ קייק המסורתית ועד  לקינוחי ראווה ועוגת ראווה כמו בוטרינה בפריז!

מי מפחד משמרים

שמרים הם יצורים חיים והם הולכים להיות חברים ממש טובים שלכם!
ללמוד לעבוד עם בצק שמרים, מתי קר , מתי חם, איך לתפיח למה ומתי.
להכין עוגות ומאפי שמרים משגעים, רכים, עם מילויים מטריפים וסופר מגרים!

הבולנז’רי שלי

בטח כבר שמתם לב ללהיט עולה בתחום ששמור למומחים בלבד – מאפים מבצק קוראסון.
בצק שמרים עלים – כרוך.
זה הרבה יותר פשוט ממה שחושבים, והתוצאה פשוט בולונז’רי פרטי אצלכם בבית!
נלמד להכין מאפים מטריפים מבצק קוראסון, בצק דניש ובצק קרנץ – במגוון צורות, מילויים וציפויים שאף אחד לא יכול להישאר אדיש אליהם!

קורס עיצוב עוגות מקצועי

נלמד להכין עוגה מעוצבת – גם יפה וגם טעימה!

הכנת עוגת בסיס גבוהה, חיתוך לשכבות ומילוי כך שהעוגה נשארת יציבה וישרה.
עיטוף חלק פלס וטכניקות מתקדמות כמו עיטוף שבר ועיטוף גלים.
איך מחזקים קלף, איך מקציפים קצפת לעיטוף העוגה, וקצפת למילוי העוגה.
הכנת אלמנטים לקישוט ועיצוב העוגה – כדורים, דמויות, כיתוב, סוכריות, איזולמט, דפי אורז ועוד!
איך לעבוד עם דפי טרנספר ודפי סוכר.

בצק רבוך

נלמד להכין בצק רבוך לפחזניות ואקלרים – אחד הבצקים הכי טריקים שיש – ואיך נדע בוודאות שהבצק שלנו מושלם.
נלמד איך לאפות נכון, מה מותר ומה אסור, איך מכינים פחזניות חלולות שאף פעם לא נופלות.
נכין מגוון מילויים, קישוטים, ציפויים.
פחזניות, אקלרים, שוקטים, מילוי בפנים, מילוי בחוץ, סנט הונורה – קורס מרהיב במיוחד שיהפוך אתכם למומחים רמה אחת מעל כולם.

שוקולד ופרלינים

להיות שוקולטיירים – להבין לעומק את עולם השוקולד ואיך הוא מתנהג.
לייצר פרלינים שהם כמו תכשיטים יפיפיים, צבעוניים, במגוון מילויים, עם יחסי מלית – שוקולד מושלמים.
נלמד להכין טראפלס בטעמים שונים, וכמובן נכין קישוטי שוקולד שהופכים כל קינוח לקינוח הצגה!

בצק עלים

מי שלא טעם בצק עלים עבודת יד –  לא יודע איך זה מרגיש לתת ביס בחלום! 
נלמד להכין בצק עלים בקיפולים שונים, לאיזה מאפה מתאים כל קיפול,
נכין מאפים על בסיס בצק עלים, נלמד איזה מעדנים אפשר להכין משאריות וגם נבצע את אחת הקלאסיקות האהובות עליי – 
מילפיי שוקולד של פייר הרמה
ובורקס גבינות הכי טעים שתאכלו.

מרנג

מרנג זה ממש לא רק נשיקות..
נלמד על שלושת סוגי המרנג: צרפתי, שוויצרי ואיטלקי – נלמד למה משתמש כל מרנג
ונכין עוגות וקינוחים על בסיס כל מרנג!

עוגות גבינה (בונוס)

עם גבינה אין מה להסתבך, יש שיטת עבודה שאם תשיימו תביא אתכם לעוגה גבינה גבוהה ולבנה בקלות!

בסדנה נכין: עוגת גבינה פירורים, עוגת גבינה אפויה בקישוט חגיגי, עוגת מוס גבינה ושוקלד לבן על בסיס בלונדי, עוגת המספרים קרם מסקרפונה ופטל.

מקרונים

נלמד שיטה להכנת מקרונים – שתמיד עובדת!
מקרונים באמצעות מרנג איטלקי, קיפול הבלילה וזילוף מדוייק לקבלת מקרונים עגולים ומושלמים.
עוגת מגה מקרון עם שכבות פנים מפתיעות

מארזים מתוקים

איך להכין מארזים מושחתים וטעמים?
איך מרכיבים מארז, איזה קופסה לבחור?
נלמד להכין מוסים, גנאשים, מגנומים, מיני דונאטס, קרם ברולה ועוד!

מאחורי הקלעים של עולם הקונדיטוריה

התיאוריה והמדע מאחורי הקינוחים:

נפרק כל נושא לגורמים ונבין מה עומד מאחורי כל בצק וכל קינוח.
נקבל הבנה מעמיקה וידע שיאפשר לנו לפצח כל מתכון.

נדבר על גלוטן, בצק פריך, קרמים, סוגי מסמיכים,התפחה, פקטינים, טכניקות הכנה לעוגות בחושות, מוסים,
המרות טעמים, איך נוצר בצק עלים, כמה קיפולים בכל קינוח,
נצלול לעומק לגבישי השוקולד ונלמד טמפרור בעיניים עצומות ועוד ועוד נושאים מרתקים שישנו עבורכם את כל התמונה!

 נרד לרמת הכימיה בין החומרים, איך כל חומר גלם משפיע על המתכון שלנו, מה נכון ולא נכון, ממה להימנע, ועוד טיפים ששווים זהב.

בונוס - קורסים חדשים במתנה

עולם הקונדיטוריה לא מפסיק להתעדכן
טרנדים חדשים, טכניקות, קישוטים ועוד
אנחנו נדאג שתשארו מעודכנים
כל סדנה חדשה שנוסיף לקורס בעתיד
תתווסף אוטומטית לתוכנית – ותקבלו במתנה!

שלב 2 -אוטוריטה

כדי להיות מקצוענים – לא מספיק לדעת לאפות טוב.
השיעורים האלה ילמדו אתכם איך לפתח את עצמכם, ללמוד איך ללמוד, וגם איך להתקדם שלב ואפילו ללמד אחרים. 

שיעור1 – איך לקרוא מתכון חדש
שלושת השלבים להצלחה בטוחה בכל קינוח חדש!

שיעור 2 – איך לבנות מתכונים בעצמך
תלמדי להוציא את האמנית שלך עם מתכונים וקינוחים ייחודיים משלך!

שיעור 3 –  איך לבנות את סדנת אפייה
החל מבחירת הנוש ועד לכתיבת המתוכנים ותכנון זמני הסדנה.
איך לדעת מראש אם הסדנה תימכר,
איך משווקים סדנאות אפייה.

שיעור 4 – איך לקבל השראה
איך להיעזר בפלטפורמות המובילות כדי לבדוק את הטרנדים המובילים בעולם, 
ולייצר את קינוחי החלומות שלך.

שיעור 5 – איך לבנות תפריט
כדי לעבוד בצורה יעילה ולבנות מומחיות,
את צריכה שיהיה לך תפריט.
בשיעור נלמד על סוגי התפריטים ואיך לבנות תפריט לעסק שלנו,

שיעור 6 –  איך לבחור מומחיות ולבדל את עצמך
הטעות הכי נפוצה היא למכור הכל ולכולם – 
כולם אוהבים מתוק לא? 🙂
בשיעור זה נבין למה בידול זה חשוב, איך לבדל את עצמנו,
איך זה משפיע על השיווק שלנו,
איך נביא יותר לקוחות באמצעות בידול ומומחיות.

שלב 3 - קורס שיווק וניהול עסק לקונדיטורים

קורס מקיף שמיועד למי שרוצה ללמוד איך להרוויח כסף בתור קונדיטוריתית ביתית.
בקורס תגלו את עולם השיווק והמכירות, תבינו למה פוסטים בפייסבוק לא עבדו לכם עד עכשיו
ותכירו את מהלכי השיווק שיכניסו לכם ים של כסף ולקוחות
הקורס כוללל:

איך להתחיל למכור

מכונת שיווק בוואטסאפ

פרסום אורגני (חינמי) בפייסבוק

סודות האינסטגרם (בקרוב)

מטרפת הכסף – מהלכים לשיווק מסיבי מהיר (בקרוב)

קורס תמחור

סדנת התנהלות מול לקוח ומכירות בקלות

איך לבנות תוכנית עבודה ואסטרטגיה שיווקית (בקרוב)

התוכנית כוללת תהליך ליווי ותמיכה מקיף

אחד הדברים הכי משמעותיים הוא הליווי והתמיכה.
לכן יצרתי עבורכן מספר מרחבים בהם ניתן לקבל מענה לכל שאלה
ומעבר לזה – קבוצה מדהימה של בנות שעוברות בדיוק את אותו התהליך שלכן

אני באופן אישי מגיבה ומשתתפת בדיונים
וכמובן עונה על שאלות
כדי שתקבלו את המענה הכי מקצועי שיש!

ההשתתפות בקבוצות ובזומים ללא הגבלת זמן!

קבוצת פייסבוק סגורה

קבוצת פייסבוק לכל התלמידים של גט קייק ניתן לשאול ולהתייעץ לגבי כל נושא 🙂

קבוצת וואטסאפ פרטית למטרפת הזהב בלבד

קבוצה מיוחדת ופעילה עם כל האלופות בתוכנית מטרפת הזהב,
לליווי שוטף, מענה לשאלות, שיתופי פעולה, וגם סתם להשוויץ בקינוחים המהממים שלכם!

פגישות זום פעם בשבוע

מפגשי זום לתלמידות מטרפת הזהב, שאלות ותשובות, התייעצויות ותכנים מעניינים

בונוסים

כדי להשלים את התמונה, אני רוצה להעניק לך חבילת בונוסים שישדרגו אותך, ויעזרו לך להכניס כסף בתור קונדיטורית ביתית – לגמרי בחינם!

בונוס 1 - אינסטה בייקר

זה לא מספיק שזה טעים
זה לא מספיק שזה יפה
זה צריך להצטלם וואו!
איך לצלם קינוחים בצורה מגרה, אסטטית ומקצועית

  • איך לצלם קינוחים בצורה מגרה, אסטטית ומקצועית.
  • מהן זוויות הצילום שכל מי שמצלם אוכל צריך להכיר
  • אור – איך משתמשים בו נכון בתמורה
  • איך להקים מיני סטודיו בבית שלך בכלום כסף!
  • איך לערוך תמונות במחשב או באפליקצייה

בונוס 2 - שיעור עם רואה חשבון

גודלים עם העסק
כל מה שצריך לדעת על פתיחת עסק וניהול נכון

בונוס 3 - SWEET DESSIGN

  • איך להכין עיצובים יפים לפוסטים לפייסבוק/אינסטגרם
  • איך להכין לוגו
  • איך לבחור שפה עיצובית ולהחיל אותה בכל העיצובים שלך
  • איך לבלוט באמצעות עיצוב יפה
  • איך להכין דף סוכר/טרנספר
  • מתנה – חבילת תבניות לשימוש מהיר

בונוס 4 - הכלים בקונדיטוריה

אחד המרכיבים להצלחה בקינוחים
הוא שימוש בכלים נכונים ומקצועיים.

הדרכה מיוחדת שתכניס אותך למטבח הקונדיטוריה
תכירי את הכלים שנעבוד איתם
מה כדאי לקנות בהתחלה
ולמה משתמש כל דבר.

בונוס 5 - שקילה חכמה

עוד לפני שמתחילים,
אני רוצה להכיר לך את הטכניקה שתקצר לך בזמן ההכנה לקינוח וגם בשטיפת הכלים!

בונוס 6 - מתכונים מעוצבים להדפסה

מתכונים כתובים מפורטים ומעוצבים בגרסה להדפסה.

בונוס 7- הדובדבן שבקצפת: חבילת פרסום ואתר בגט קייק

עם גט קייק אתם יכולים להתחיל למכור כבר במהלך הקורס!
בלי להתעסק בשיווק – אנחנו מביאים את הלקוחות עד אליך!

מנוי לאתר גט קייק – אתר מרקטפלייס שמחבר בין צרכנים לקונידטורים בכל הארץ:

  • מנוי פרימיום באתר גט קייק לשנה
  • מיני סייט מעוצב משלכם
  • חשיפה לעשרות אלפי לקוחות
  • מערכת ניהול תוכן וניהול הזמנות
  • המדריך המושלם להצלחה בטוחה באתר

אם אנחנו עוד לא מכירות..

נעים מאוד, אני מיטל גרוס.
שף קונדיטורית ומנטורית עסקית,
הבעלים והמייסדת של גט קייק  – פלטפורמת הקונדיטוריה הגדולה בישראל
וגט קייק סקול -בית הספר המקצועי המוביל ללימודי קונדיטוריה.
וגם אלופת ישראל בקינוחים לשנת 2021.

אני מלווה נשים
(גם גברים מוזמנים!)
שגילו את האפייה, ורוצות להתמקצע, ליצור גימורים יפיפיים ולשלוט בכל סודות המקצוע – לרמת קונדיטוריה מקצועית, וליווי והקמת עסק קונדיטוריה ביתי מצליח.
 
אני מגיעה במקור מתחום התוכנה והטכנולוגיה, ולכן הדיוק וההקפדה על הפרטים הקטנים, ביחד עם האהבה שלי למתוק ישר התחברו לי!
 
כבר 7 שנים שאני חיה ונושמת קונדיטוריה, אני לומדת ממיטב בתי הספר המובילים בארץ, ומהשפים המובילים בעולם.
והפשן האמיתי שלי – הוא להעביר את הידע הזה הלאה – אליכם!
ולראות אתכם מתאהבים כמוני – פורצים את גבולות היכולת שלכם –
מקבלים אומץ
והופכים להיות קונדיטורים מצליחים!
אני מזמינה אתכם להצטרף אליי לעולם מתוק של אפייה 🍰

הנה כמה תשובות לשאלות וחששות שאולי עברו לך בראש עד עכשיו...

האם השיעורים המוקלטים יהיו זמינים לי לתמיד?
כן! מרגע שרכשת את הקורסים הדיגיטליים, הם שלך תמיד לכל החיים! ככה אם תרצי להיזכר בטכניקה מסוימת, גם אחרי הרבה שנים תוכלי לעשות את זה בנוחות ומהבית.

האם באמת אפשרי ללמוד דרך סדנאות דיגיטליות?
גם אני חששתי בהתחלה, ולכן פיתחתי שיטה מיוחדת להעברת השיעורים שמותאמת לדיגיטל
ככה שאת תקבלי הסבר הרבה יותר מקיף ומקצועי,
ותרגישי שאני אצלך בבית בשיעור פרטי 🙂

תופתעי כמה התקופה האחרונה לימדה אותנו שהלימודים והעבודה מרחוק לא פחות אפקטיבים מלימודים פרונטליים.
יש לנו כבר אלפי תלמידות מרוצות שהצליחו להגיע לתוצרים ברמה סופר מקצועית – רק מצפייה בסרטונים.
וגם את יכולה 🙂

כמה זמן אני צריכה להשקיע בקורס?
האמת שזה תלוי בך, באיזה קצב את רוצה להתקדם וכמה את רוצה להתעכב על כל נושא.
כדי לסיים נושא כל שבועיים
בממוצע שעה ביום – חלק מהזמן יוקדש לצפייה בסרטונים והבנה, וחלק מהזמן יוקדש לתרגול במטבח שלך.

יש בכלל ביקוש לתחום? יש מלא תחרות.. למה שיקנו ממני?
מדובר בתחום הכי חם עם ביקוש שרק עולה!
יש עשרות אלפי אירועים בכל יום – ימי הולדת, חגים, אירועים, אירועי חברה, מסיבות רווקות, מסיבות לילדים, מועדים מיוחדים, סתם ימי שישי ועוד המון סיבות לחגוג עם קינוח, עוגה או סדנה כיפית!
עכשיו השאלה איך את לוקחת את הנתח שלך? וגם לזה יש לנו פתרון.
בקורס נלמד איך למצוא את הייחודיות שלך, את המומחיות שלך, כדי שתעלי מעל התחרות, וכמובן נלמד גם שיטות לשווק את עצמנו.

מה אם אין לי ניסיון בתחום? האם צריך כישרון מיוחד?
אין מה לדאוג, גם אני התחלתי עם 0 ידע ו 0 כישרון. בקושי חביתה ידעתי להכין..
אני מלמדת אותך בקורסים צעד צעד ממש כמו בבית ספר, ככה שלא משנה באיזה רמה את, תגיעי לתוצאות מאוד מהר.

אני ממש רוצה ללמוד, זה החלום שלי.. אבל אין לי כסף לזה..
עדיין לא אמרתי לך את המחיר, ואני יכולה להבטיח לך שזה משהו שאת יכולה לעמוד בו,
במיוחד לאור זה, שההשקעה הקטנה הזו יכולה להניב לך אלפי שקלים כל חודש!
לא כדאי?

מוכנה לקפוץ למים בשביל החלום שלך?

מה אני רוצה לתת לך באמצעות התוכנית?

  • תעלי על הכביש המהיר להפוך לקונדיטורית-עלית.
  • תתחילי להכין קינוחים ברמה גבוהה ובגימורים מקצועיים.
  • תלמדי לעשות צילומים מרהיבים לקינוחים שלך.
  • תביני איך לפענח כל מתכון – אפילו אם יש בו רק רשימת רכיבים.
  • תלמדי לעבוד נכון ומסודר, איך לסדר את המטבח שלך, איך לעבוד בצורה יעילה.
  • תלמדי איך ללמוד, איך לפתח את עצמך, איך להצליח כל קינוח ואיך לפתח מתכונים בעצמך.
  • תלמדי איך לבנות לעצמך אסטרטגיה לעסק ריווחי, פועל ומעודכן.
  • תלמדי לתמחר את המוצרים שלך, ואת הזמן שלך – ולהבדיל בין השכר והרווח שלך.
  • תתחילי כבר למכור קינוחים ולקבל ניסיון וביטחון.

הצטרפי ואולי תיהי סיפור ההצלחה הבא שלנו!

תגובות אמיתיות , אנשים אמיתיים

רוצים לדעת איך גם אתם יכולים להיות קונדיטורים מקצועיים,
ולהפוך את זה לעסק כמו שאני עשיתי?
השאירו פרטים בטופס כאן למטה, 
וניצור קשר בהקדם

נוצר באמצעות מערכת הקורסים של
 
סקולילנד

התחברות לאתר