מה בסדנה?
סדנת סופגניות בוטיק
הסדנה היחידה שתצטרכו איי פעם -
שתגלה לכם את כל הסודות לסופגנייה יפה, רכה, שזופה עם פס לבן באמצע!
בסדנה שלנו תקבלו הרבה יותר -
בנוסף לסופגניות בסיס נלמד קרמים ומליות מעולם הקונדיטוריה ונלמד להמיר לכל טעם שנרצה.
נלמד לעבוד נכון, להכין פחזניות, קרמל, ועוד מגוון מתכונים שהולכים לשמש אתכם עוד הרבה 🙂
הבסיס לסופגניות ענן מושלמות
איך מכינים את הבצק, מהו המרכיב הסודי שהופך את הבצק למושלם, כמה ולמה מתפיחים וכמובן טיגון שסופג פחות שמן, ומשאיר סופגנייה אוורירית ופס לבן באמצע.
מילויים מטריפים
נכין מילויים של מקצוענים בקלי קלות על בסיס גנאשים, קרם פטיסייר וקרם אנגלז - ונלמד איך להמיר את המילוי לכל טעם שנרצה!
תוספות מדליקות
בנוסף לכל התוספות הקנויות הרגילות, נכין פחזניות ופופקורן מקורמל שנקשט איתם את הסופגניות!
צ'ייסרים
נכין רטבים מעלפים לפיפטות שנועצים בסופגנייה לאקסטרה טעם ופינוק!
הרכבות ופרזנטציות
נרכיב מכל מה שהכנו סופגניות יפייפיות בטעמים שונים ופרזנטציות משגעות! נלמד על שילובי טעמים ואפשרויות קישוט שונות לכל טעם!
חוברת מתכונים מפורטת
חוברת מעוצבת מפורטת מושקעת מלאה במתכונים, טיפים והנחיות לעבודה נכונה!
מה נכין?
- סופגניות בטעם תות - מילוי ריבה/גנאש תות ושוקולד לבן, ציפוי שוקולד לבן ורוד, קצפת, וקישוטים שונים + צ'ייסר קולי תות
- סופגניית סנט הונורה - קרם פטיסייר שוקולד לבן, קרמל טופי, ציפוי שוקולד קרמל, פחזניות מיני, קצפת וצ'ייסר קרמל
- סופגניית שוקו - קרמו שוקולד חלב, ציפוי שוקולד, פררו רושר, קצפת ופצפוצי שוקולד
- סופגניות ספיישל: סופניית אוריאו וסופגניית פופקורן ובייגלה בקרמל
מנחת הסדנה - מיטל גרוס
קונדיטורית ושוקולטיירית בוגרת אסטלה, ומגוון השתלמויות מקצועיות - 6 שנים בתחום הקונדיטוריה.
בעלים של אתר גט קייק & גט קייק סקול