צפו בשיעור
בונוסים נוספים
מכינים מוס מושלם
קישוטי שוקולד
הצעה בלעדית לעמוד זה בתוקף:
במהלך הקורס נלמד:
- להכין קינוחים טעימים בטירוף עם נראות של מיליון דולר
- איך לקשט ולעשות פינישים וגימורים מקצועיים
- טכניקות הכנה שיעזרו לכם להכין כל קינוח אחר בנושאים שלמדנו
- עבודה נכונה עם כלים מקצועיים וחומרי גלם שיפתחו לכם דלת למגוון עצום של אפשרויות
- הבנה מעמיקה של תחום הקונדיטוריה, ומרכיבים ומושגים בקונדיטוריה
- אפשרות להתחיל למכור ולהרוויח כסף מהבית
- עשרות שעות של שיעורים, מתכונים מדוייקים וקינוחים מטריפים.
23+ שעות לימוד
ספריית VOD מפוצצת בסרטוני וידיאו ערוכים
100+ שיעורים
עם עשרות מתכונים וטכניקות חדשות שיהפכו אותך לאופה מקצועית!
45+ קינוחים
עשרות קינוחים משגעים מא עד ת
שיקחו אותך לרמה הבאה שתמיד חלמת!
מה מחכה לך בפנים?
שיעור מבוא
- עבודה עם משקל, שקילה חכמה לעבודה יעילה.
- היכרות עם הציוד המקצועי בעולם הקונדיטוריה
- איך קוראים מתכון, איך לומדים מסדנה דיגיטלית
שיעור ראשון - בצק פריך ועוגיות
- נלמד את הבסיס של בצק פריך וטכניקות עבודה
- נכין מגוון עוגיות טרנדיות ומבוקשות:
- עוגיות שוקולד צ'יפס עם חמאה אגוזית
- עוגיות אמסטרדם
- עוגיות רד וולווט
- עוגיות ויטארז'/פלורנטין
- ועוד: דיאמונד פיסטוק, מגולגלות תמרים, עוגיות ריבה, מושלגות, אוזני המן..
שיעור שני - בחושות מהסרטים
- נלמד להכין עוגה בחושה יפה שלא צונחת, נכין עוגות על בסיס שמן ובסיס חמאה ונקשט למראה יוקרתי ומגרה.
- עוגת גזר אמריקאית
- עוגת סניקרס עם טופי קרמל וקרם חמאת בוטנים בציפו שוקולד.
- עוגת שוקולד פאדג' עם קרם שלושה שוקולדים
- עוגת תפוז-גנדויה וקרם פרלינה לוז
- עוגת לימון ושמנת
שיעור שלישי - שמרים
- נלמד את התיאוריה והבסיס לבצק שמרים מושלם.
- עוגות שמרים במגוון מילויים ועיצובים
- בריושים ועוגת בריוש עם קרם פרנג'יפאן ופירות יער
- סופגניות בוטיק במגוון מילויים וציפויים
- רוגלך ומאפה קינמון
- מאפי שמרים מלוחים
שיעור רביעי - מוסים ודריפ קייק
- נכין עוגת מוס דריפ קייק, נלמד לעבוד עם רינג, שקף, ג'לטין, נכין טפטופים בשתי שיטות ונקשט כמו מקצוענים
- בסיס קרנצ' נוגט
- מוס שוקולד לבן בסיס שאפשר להמיר למגוון טעמים.
- מוס קינדר
- מוס שוקולד חלב על בסיס אנגלז
- נלמד להכין עוגת מוס עם שכבות ישרות, והפתעות בצידי העוגה
- גנאש טפטופים על בסיסי שוקולד מריר ושוקולד לבן, ושתי שיטות שונות לטיפטופים.
שיעור חמישי - מארזי קינוחים
- נלמד להכין ולעצב מארזים משגעים!
- היכרות עם אריזות וסידור הקינוחים במארז
- מגוון מוסים בציפוים שונים, לקינוחי כוסות ועוגות מוס.
- מגנומים
- קרם ברולה
- מיני דונאטס
שיעור שישי - עוגות מעוצבות
- קורס מקיף להכנת עוגה מעוצבת מ-0.
- הכנת עוגת בסיס וניל/שוקולד.
- קצפת למילוי וקצפת לעיטוף העוגה
- גנאש שוקולד מוקצף
- טכניקה לבניית העוגה בתוך רינג, לעוגות ישרות ויציבות.
- טכניקה לעיטוף חלק, עבודה עם קלף, עיטוף שבר
- אלמנטים לקישוט: איירבראש, כדואים מטאלים, דפי סוכר, דפי טרנספר, איזומלט, אותיות ועוד.
שיעור שביעי - עוגות גבינה
- עוגת גבינה אפויה עם דופן לבנה שלא צונחת, עם קישוט שוקולד מהודר
- עוגת מוס גבינה על בסיס בלונדיז
- עוגת המספרים, בצק פריך, קרם מסקרפונה וקונפי פטל משגעת.
- עוגת גבינה פירורים קלאית
- כנאפה פטנט
- קינוח ראווה - גבינה פטל קרנצ
- טארט גבינה אפויה
שיעור שמני - מקרונים
- נלמד את השיטה להכנת מקרונים מושלמים שתמיד מצליחים!
- איך להכין מסה ולחלק לצבעים שונים.
- מילוי קרמו פיסטוק, קונפי פטל
- עוגת מגה מקרון חגיגית ומרשימה!
- חוברת מתכונים למגוון מילויים
עכשיו אחרי שהקינוחים שלך נראים מילין דולר,
אפשר להתחיל למכור ולהפוך את זה לעסק רווחי.
ובדיוק בשביל זה –
יש לך גם את הבונוסים הבאים במתנה!
סדנת תמחור קינוחים
לדעת לתמחר את הקינוחים שלך ואת הזמן שלך, לעסק רווחי ובריא.
כולל קובץ אקסל לתמחור
סדנת צילום קינוחים
איך לצלם כמו מקצוענים, שימוש נכון בזויות צילום, תאורה, הקמת מיני סטודיו בבית, עריכת תמונות
חבילת פרסום ל-3 חודשים
מנוי פרימיום באתגר גט קייק, לפרסום ושיווק העסק שלך לעשרות אלפי לקוחות פוטנציאלים חדשים מידי חודש!
כמובן שנלווה אותך עד להצלחה!
ליווי בקבוצת פייסבוק סגורה לתלמידים בלבד
בה תוכלו לשאול שאלות, להתייעץ או סתם להשוויץ
חוברת מתכונים מעוצבת להדפסה
חוברת מתכונים מעוצבת עם כל המתכונים מסודרים ומוכנים להדפסה.
גישה 24/7 לכל החיים
הסדנאות נשארות פתוחות לך לצפייה מכל מקום, בכל זמן, ללא הגבלה! ככה שתוכלי תמיד לחזור ולתרגל שוב.
הצטרפו עכשיו במחיר השקה!
לחצו על הכפתור כדי לעבור לעמוד תשלום מאובטח.
מיד לאחר התשלום הקורס יהיה זמין לכם באזור האישי באתר ללא הגבלת זמן!
שווי חבילת הסדנאות כוללת הבונוסים הוא 3300
המחיר הרגיל באתר אחרי הנחה הוא 1380 ש”ח (מוזמנים לבדוק אותי 🙂 )
מחיר מיוחד בלעדי לעמוד זהבמקום 1,380
רק 550 שקלים!!
מי אני ולמה ללמוד אצלי?
נעים מאוד, אני מיטל גרוס.
שף קונדיטורית ומנטורית עסקית,
הבעלים והמייסדת של גט קייק – פלטפורמת הקונדיטוריה הגדולה בישראל
וגט קייק סקול -בית הספר המקצועי המוביל ללימודי קונדיטוריה.
וגם אלופת ישראל בקינוחים לשנת 2021.
(גם גברים מוזמנים!)
שגילו את האפייה, ורוצות להתמקצע, ליצור גימורים יפיפיים ולשלוט בכל סודות המקצוע – לרמת קונדיטוריה מקצועית, וליווי והקמת עסק קונדיטוריה ביתי מצליח.
אולי שאלת את עצמך...
כמובן, הסדנאות זמינות לצפייה מיד לאחר הרכישה.
תקבלי מייל עם פרטי הכניסה לאתר ותוכלי לצפות בסדנאות בכל זמן דרך האזור האישי שלך.
ללא הגבלת זמן!
ברוכים הבאים לגט קייק סקול – ברגע שהשלמתם את ההזמנה, הצטרפת לבית ולקהילה.
יש לנו קבוצת פייסבוק סגורה לתלמידים בה אפשר להתייעץ, לשאול שאלות, להשוויץ בתוצרים, לעשות שיתופי פעולה וכמובן גם לקבל סיוע מקצועי.
בקורס יש הסבר על הציוד בקונדיטוריה, כמובן שלא צריך לרוץ לקנות הכל מהתחלה, אלה להתחיל לרכוש לפני הצורך.
הציוד הבסיסי ביותר הוא מיקסר ומשקל מטבח.
רשימת חומרי הגלם כתובה במתכונים 🙂
בניתי את הקורס כך שההסבר והצילום כל כך ברורים ומקיפים – כך שהידע שתקבלו אפילו גדול יותר מסדנה פרונטלית.
בצורה כזו ניתן לחזור לחומר כמה פעמים שרוצים, לא שוכחים כלום וכמובן שאתם בושרה הראשונה ואף אחד לא מסתיר לכם 🙂
צירפתי לכם גם בעמוד תוצאות של תלמידים שלמדנו אצלי בדיוק באופן האופן, והצליחו בגדול.