הקלטת הזום - השיטה החדשה: להכין קינוחים מקצועיים ולהפוך את הקינוחים שלך לכסף תוך 3 חודשים בלבד
אם תמיד חלמת להכין עוגה מושלמת
כמו שאת רואה בטלויזיה או באינסטגרם
אם את אוהבת אפייה,
כולם אומרים לך שהגיע הזמן להתחיל למכור
אבל את עדיין חסרת ביטחון,
ומפחדת להיכשל
את מרגישה שאת צריכה להשתפר ולהתמקצע עם הגימור של הקינוחים
ואת רוצה לקבל את מפת הדרכים איך להגיע ליעד ולהגשים את החלום –
זאת בדיוק ההדרכה בשבילך!
מתאים במיוחד לאופות ביתיות שרוצות להתחיל למכור את הקינוחים שלהן
שיעור מתנה - קרמבל קוקיז
רכיבים:
200 גרם חמאה רכה
180 גרם סוכר דמררה
100 גרם סוכר לבן
1 ביצה L
חצי כפית מחית וניל
280 גרם קמח
5 גרם אבקת אפייה
קורט מלח
לבצק שוקולד צ’יפס (חצי כמות)
150 גרם מיקס שוקולד צ’יפס
לבצק שוקולד (חצי כמות מהבצק)
1-2 כפות קקאו
100 גרם שוקולד ציפס
לתוספות
ריבת חלב
מחית קינדר
לוטוס
מחית אוריאו
נוטלה/ממרח שוקולד
מחית פיסטוק
אופן הכנה:
מחממים תנור ל 170 מעלות
מעבדים ביחד חמאה רכה וסוכרים
מוסיפים ביצה ווניל ומעבדים עד איחוד
מוסיפים את הקמח+אבקת אפייה ומלח
ממשיכים לעבד עד לקבלת בצק
בשלב זה חילקתי את הבצק ל -2
הוספתי שוקולד צ’יפס / קקאו
יוצרים כדורים בגודל 60 לקוטר 7-8
או 90- גרם ל קוטר 9
מניחים בתבנית סיליקון או רינג
אופים 12-15 דקות
מצננים היטב
מוסיפים תוספות וטעמים.