מיטל גרוס – אלופת ישראל בקינוחים בתוכנית חדשה:
בלי להוציא עשרות אלפי שקלים, בלי להתחייב ללימודים ארוכים, ובלי לצאת מהבית!
קורס קונדיטוריה מקצועי לצפייה מכל מקום בכל זמן, שרק הולך וגדל! עוגיות, בחושות, מוסים, שמרים, עיצוב עוגות, מארזים, עוגות ראווה, קינוחי וטרינה, מקרונים, שוקולד ופרלינים, עוגות גבינה, ללא גלוטן, בצק עלים, קוראסונים, פחזניות ועוד ועוד!
סדנאות בנושאי תמחור, מכירות, שיווק, ניהול מדיה, גרפיקות, ניהול זמן, פרסום בפייסבוק ואינסטגרם, וואטסאפ עסקי, אסטרטגיה עסקית ועוד והכל מותאם לתחום הקונדיטוריה.
אתם ממש לא לבד! כחלק מהליווי תהנו ממפגשי זום, הרצאות העשרה, וקהילת וואטסאפ מטורפת שתדחוף אתכם קדימה!
דמיינו לעצמכם: אתם עומדים במטבח הקסום שלכם, יוצרים עוגות, מאפים וקינוחים שמדהימים כל לקוח, כל חבר וכל משפחה.
האינסטגרם שלכם מלא בתגובות של התפעלות, ההזמנות זורמות ללא הפסקה, ואתם סוף סוף מרגישים שמצאתם את המקום שלכם.
אבל עכשיו… בואו נחזור רגע למציאות:
זה לא חייב להיות ככה.
החלום שלכם להצלחה בקונדיטוריה נמצא ממש בהמשך הדף 🙂
אני יודעת, הרשת מפוצצת מידע, בקונדיטוריה ובכל תחום – אז למה בעצם לא ללמוד לבד?
אפשר,
הדרך כאן היא ארוכה יותר, הרבה מאוד ניסויים במטבח שיעלו לך המון חומרי גלם שלעיתים ילכו לפח,
אבל האמת היא שהסיבה האמיתית שאנשים לא מצליחים להגיע לרמה שהיו רוצים לבד היא לא חוסר ידע..
אז מה כן?
טוב ששאלת 🙂
סיבה מספר 1 – חסרה לך שיטה.
אמנם יש ידע ברשת, אבל הוא חלקי, לא תמיד יודעים להשתמש בו, והוא לא מסודר לתוכנית עבודה.
בעצם לומדים להכין קינוחים ספציפים, לרוב פשוטים יחסית.
אבל לא באמת מבינים עד הסוף
מה הקשר בין חומרי הגלם, מה קורה שרוצים לשנות, והכי קריטי – איך להכין לא רק קינוח ספציפי אלה כל קינוח שרוצים!
איך כן?
בתוכנית שלנו לומדים קונדיטוריה בצורה מסודרת, עוברים נושא נושא, מבינים אותו מרמת התיאוריה ועד לטכניקות לגימור וקישוט מהפנט.
סיבה מספר 2 – אין לך ביטחון
בין אם את אופה חובבנית שרק מתחילה את דרכה בתחום או שאת אופה כבר שנים,
ואפילו אם כבר עשית קורס בעשרות אלפי שקלים בעבר…
יש מצב שעדיין זה לא זה?
יכול להיות שאת לא מרגישה מספיק מקצועית או מפחדת להתחיל למכור בכלל?
זה מובן לגמרי ואני גם הרגשתי בדיוק ככה אפילו אחרי שסיימתי את הלימודים בבית ספר מאוד מוכר,
לפעמים צריך פשוט בן אדם, מנטור,
שירים לך את המוטיבציה,
שיענה לך על שאלות,
שיסתכל וימשב את הקינוחים שלך,
כדי שתוכלי ללכת בביטחון קדימה.
אני אשמח להיות הבן אדם הזה בשבילך
אני וכל הקהילה המדהימה של התוכנית.
קוראים לי מיטל גרונדמן גרוס, שף קונדיטורית ואלופת ישראל בקינוחים, מייסדת והבעלים של פלטפורמת הקונדיטוריה GETCAKE, ובית הספר ללימוד קונדיטוריה מתחביב למקצוע גט קייק סקול.
ב-8 שנים האחרונות אחרי שלמדתי בבתי הספר הטובים בעולם והכשרתי מעל 5,000 תלמידים בתחום הקונדיטוריה,
אני כאן כדי לחלוק את כל הידע הזה איתך,
כדי לעזור לך להפוך לקונדיטורית שתמיד חלמת!
בתור יועצת עסקית וקואוצ’רית, אני מלווה יזמים – בקונדיטוריה ובתחומים נוספים – ועוזרת להם לשבור חסמים, לבנות תוכניות צמיחה ולהגשים חלומות. מבחינתי, הצלחה אמיתית היא לא רק בהכנת קינוח מושלם, אלא ביכולת להפוך אותו למקור של תשוקה, שמחה והכנסה.
אבל הדבר שאני הכי גאה בו הוא לעזור לאנשים לגלות את הדרך שלהם. אם תמיד חלמתם לעשות שינוי, להכניס יצירתיות לחיים שלכם או פשוט לקחת רגע לעצמכם, אני כאן כדי ללוות אתכם במסע הזה – כי קונדיטוריה היא לא רק סוכר ושוקולד, היא דרך לחופש, ריפוי וצמיחה אישית.
אחד הדברים הכי משמעותיים הוא הליווי והתמיכה.
לכן יצרתי עבורכן מספר מרחבים בהם ניתן לקבל מענה לכל שאלה
ומעבר לזה – קבוצה מדהימה של בנות שעוברות בדיוק את אותו התהליך שלכן
קבוצת פייסבוק לכל התלמידים של גט קייק ניתן לשאול ולהתייעץ לגבי כל נושא 🙂
בתוכנית מספר קבוצות לליווי שוטף, מענה לשאלות, שיתופי פעולה, וגם סתם להשוויץ בקינוחים המהממים שלכם!
מפגשי זום לתלמידות מטרפת הזהב, שאלות ותשובות, התייעצויות ותכני העשרה מעניינים
***ההטבה לזמן מוגבל***
קורס מקיף שמיועד למי שרוצה ללמוד איך להרוויח כסף בתור קונדיטוריתית ביתית.
בקורס תגלו את עולם השיווק והמכירות, תבינו למה פוסטים בפייסבוק לא עבדו לכם עד עכשיו
ותכירו את מהלכי השיווק שיכניסו לכם ים של כסף ולקוחות
הקורס כוללל את הנושאים הבאים:
כדי להתאים לך את המסלול המדוייק עבורך, השאירי פרטים ואחזור אליך לשיחת ייעוץ.
רוצים לראות איך הקורס נראה מבפנים?
צפו בסרטון ובסופו – הפתעה!