להפוך לאופה מקצועית תוך 12 שבועות באמצעות שיטת ה SPRINT:

שיטת הSPRINT היא שיטה המבוססת על תהליכי עבודה יעילים בחברות הייטק,
ונבדקה ע”י מאות נשים שיישמו את השיטה בתוכנית – וכבר מכינות ומוכרות קינוחים משגעים ומקצועיים.
השיטה הוכחה כיעילה והופכת את הלמידה למאוד פרקטיים, עם תוצאות מהירות, וקבלת ביטחון עצמי באפייה כבר מהשבוע הראשון.

העיקרון הוא פשוט – ללמוד כל נושא, מרמת התיאוריה, דרך יסודות וטכניקות אפייה – עד למוצר מוגמר מקצועי מוכן למכירה.
בשלב הראשון לומדים כל נושא כמו באוניברסיטה, עם הבנה עמוקה של חומרי הגלם, כימיה בין חומרים, שלבי הכנה וחשיבותן, חיי מדף ועוד.
בשלב השני מבינים את הטכניקות, את הביצוע עצמו של המתכון, ואחרי שמבינים את זה –  אפשר להכין כמעט כל מתכון באותו נושא.
ובשלב השלישי – ומתרגלים עם ביטחון וידע,

נוצר באמצעות מערכת הקורסים של
 
סקולילנד

התחברות לאתר